Mitt mål är att ha mindre att göra :-)

Tacksamhet i dag:

Jag och Pelargon har solat.

sola

Att slappa på altan i sol och med skolbok i knät. Ganska nice!

Sen har jag köpt ägg. Vegan? Ja, på mitt sätt. Hönsen bor hos grannen och äggen har lagts av lyckliga höns. Som själva äter vegansk :-). Och jag kokade 2 st med en gång och de var såååå goda. Bli kanske stor omelett ikväll?

20150605_115111

Olika färger och olika storlekar. Som det ska va! Happy, happy me.

Åkte in och jobbade några timmar. Kort om folk. 4 h bara, men det resulterade i att en gäst skickade en förfrågan till mig på LinkedIn. Love my life och alla härliga människor jag möter! En säljchef som ny kontakt i nätverket. Jag som aldrig mer ska jobba som säljare haha. Men kul ändå!!

Och Göteborg närmar sig.

Fick en länk av min dotter. Minimalism. Härligt med människor som inte följer strömmen. Som värdesätter annat. Och galna drömmen som ligger där inne i hjärtat spratt till. Magasinera och dra. Sälja, slänga, skänka bort. En dag. Ett stort leende på läpparna när känslan tar över. Kanske behöver jag en fast punkt någonstans? Det får framtiden visa. Nu är nu. Och nu är jag här. Men frihetsdrömmen tickar på där inne :-). Den drar och sliter. Lite försiktigt ännu…men hur är det om 2 år? Har den lagt sig till ro då? Eller har den helt tagit över?

11149446_10152949898433172_6239955990961660789_n

Och då snackar inte jag charter. Eller att resa till länder och ligga och sola och käka på restaurang i 2 veckor :-)!

Och slutligen ska jag ut i grönskslandet och rensa ogräs. På med gummistövlar. Himmelen är blå och Matilda får stå på altan och titta på.

Livet är gott nu. Äntligen! Som jag väntat och jobbat för det :-).

Namaste

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Mitt mål är att ha mindre att göra :-)

 1. Ann-Mari skriver:

  Oh, shit så jag vill känna känslan av att göra precis vad jag vill med mitt liv (som ändå passar familjen). Jag har velat och funderat, stött och blött, vänt och vridit på mitt liv och det jag fyllt det med, i flera år men jag får ingen rätsida på det. Älskar stället vi bor på men känner att jag aldrig hinner njuta, vår situation nu kräver återhållsamhet ekonomiskt vilket inte tillåter de resor jag längtar efter, allt jag har runt omkring mig har jag själv planerat och önskat men nu vet jag inte… vad är det som sätter käppar i hjulen för mig, varför orkar jag inte och hur skulle det egentligen bli om jag sa stopp, skalade av, tog bort. Är det verkligen det jag behöver, eller är det något annat som stjäl all min kraft och energi… Sån total förvirring och sån oförmåga att lösa pusslet…. frustration.

  Kram

  Gilla

  • Frihet i blodet skriver:

   Ann-Mari, sitt still i båten! :-). När tiden är mogen kommer svaren. Var lugn och tacksam över allt det som är bra i livet just nu. Titta i backspegeln och se hur långt du tagit dig. Pengar är inte viktigt! Egentligen. Jag vill vidare från där jag är nu men samtidigt så himla glad och nöjd över där jag är. Men strävan framåt finns alltid med mig. Jag kan bara gå till mig själv och jag vet att jag skulle gå sönder om jag bara tittade på det jag INTE har…nu har ju jag redan kommit en bra bit på väg men för några år sedan var livet verkligen inte kul! Jag fokuserade på det som var bra för min egen överlevnad skull. Typ :-).
   Var glad över det som är medan du jobbar mot dit du vill. (Om du nu vet var du vill, vill säga).
   Kram och ha en skön söndag
   Pia

   Gilla

   • Ann-Mari skriver:

    Tack för ditt svar, en kommunikation som är rak, ärlig och inspirerande! Underbart.

    Nja, det är väl där skon klämmer egentligen. Jag vet inte vad jag vill. Jag hittar det där sköna läget och som i våras verkligen kunde fokusera på det jag ville ha – och fick det. Sen halkar jag av banan igen… famlar, hittar inte läget, är frustrerad och förlorar all tillit. Då kickar min ”fixa” instinkt till och jag ska lösa problemen. Leta efter det jag exv. kan tjäna pengar på istället för att just ”sitta still i båten”.

    Jag är nog i ett sånt läge just nu. Jag vet att jag vill mer än det jag gör idag. Har ett spännande nytt jobb att se fram emot men vill hitta det där ”extra” att få att växa här hemma och i förlängningen tjäna en slant på men har inget självklar hobby att spinna vidare på. När jag sen tänker på olika möjliga lösningar och saker att börja göra så känns det ofta väldigt fel, vill inte – egentligen. Frustrationen är enorm. Jag vet fortfarande inte vad jag vill…. Jag bara vet ATT jag vill. 🙂

    Kram!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s