Silver and turqoise

Skönt att komma hem idag och få sköta om mitt hem. Tvättat och bytt sängkläder. Hängt ut tvätten på skuggig, blåsig altan. Dammsugit upp en halv hund. Matilda fäller vinterpälsen. Sen har jag borstat henne och där försvann en halv hund till. Så nu finns det ingen Matilda kvar! Mediterat. Diskat. Vattnat blommor. I min egna värld. Skönt!

På jobbet idag var det en kvinna som sålde egengjorda silversmycken med stenar. Och jag köpte armband, örhängen och halsband med stenen turkos. Hon gjorde smyckena på plats efter mina önskemål. Och jag fick reda på att jag var vinter enligt något som heter färganalys. Jag som aldrig egentligen brytt mig om att sminka mig speciellt mycket eller köpa massa kläder fick nu reda på lite om just färganalys. Och jag är vinter. Jag passar i starka färger. Vilket var glädjande då det är sådan färger jag gillar. Det är förmodligen ingen slump. Lila, turkos, grönt, chockrosa, rosa, rött, svart och vitt. Typ. Och silver och vitguld. Jag älskar silver. Jag beställde en ring utav henne med en lila sten, en rosa sten och en svart! Wow. Jag får den imorgon. Nu funderar jag på om jag ska färga håret i silverfärg. Vilken slående syn. Silverfärgat hår och smycken i turkos. :-). Wild and crazy!

9b9169e17378e0aca7a5847ee8819013Silver and turqoise :-). Love!

9ee0ca8cc7776d132d8dfb694af8a23cWhy not?

Jag har hämtat mig efter gårdagens nederlag. Rest mig upp och dammat av mig. Igår sprang jag 7 km! Idag tycker jag att det är en sjuhelsickes prestation. Ups and downs. Jag ser framemot att fortsätta min träning. Långdistans är målet. Att göra löpningen till en del av mitt liv. Springa långt. Power!

d6b2703574b3368661801f69da1a3f18Silver and turqoise again. Its all in my head now!

Love and Light

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Silver and turqoise

 1. Ann-Mari skriver:

  Men åååhhh, färgerna är fantastiska och visst är det vackert!! Håller helt med dig!
  När vi var i USA för många år sedan köpte jag ett indiansmycke med turkoser och silver, så vackert. Använde det mycket och till slut ramlade en sten ur… fick till svar hos en guldsmed att smycket var gjort på ett sånt speciellt sätt att han inte kunde laga det. Så trist! Men jag har inte givit upp… en dag!

  Och det där med silverfärgat hår. Det är så snyggt!! Finns en äldre modell med sånt hår, har glömt namnet men hon är så snygg! Har alltid sagt att så vill jag bli – vitt, helst över en natt, hoppa över den där utfasninsperioden och bara bli vit i håret direkt. Hur coolt som helst!

  Kram!

  Gilla

  • Frihet i blodet skriver:

   Ja vilka läckra färger det finns. Lite avundsjuk för att du har ett äkta indiansktsmycke!!!
   Nu är jag grå/silverhårig. Svärsonen tycker att han har en cool svärmor haha. Bra betyg!! Jag är ju korthårig och antar att det blir utväxt ganska snabbt. Ska se om jag orkar hålla på att fixa med håret var och varannan månad. Jag är lite lat ser du :-). Men jag är skitnöjd med färgen!
   Kram
   Pia

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s