Midsommar

Min midsommar tillbringades på hotellet. Bland en massa poliser. Ja, nånstans måste ju polisen bo när de bevakar västkusten på midsommarnatten. Och varje år återkommer dem. De checkar in, låser in vapen, hämtar mat och kaffe, bilnycklar. Och ja, vad kan jag säga annat än att det är något speciellt med män i uniform. Och män som skramlar när de går. Nycklar, verktyg eller handbojor :-). Bara det skramlar när de går! Och ikväll skramlade det vill jag lova!

3b7f244940177b4111ebda65a395c560

Festklädda gäster anlände. Undrade om det hänt något pga alla polisbilar. Är det någonstans det är säkert att vara i helgen så är det att bo på Vann. Gäster dansade runt midsommarstång, åt tårta och drack kaffe. Sen midsommarmiddag på kvällen med sillbuffé och varmrätt. Jordgubbar och glass. Trubadur. Och poliser kom och gick hela kvällen. Skramlade omkring. Väldigt manligt.

02c869dd141e1ebf44306069c5406560

Jag ser på facebook hur alla mina vänner festar och umgås och har roligt. Ikväll är det galej överrallt. Jag lämnade ett hotell i fest, åkte hem i ljus sommarkväll, dimma svävade omkring på åkrar och en jättevacker räv sprang jämsides med bilen ett tag. Och jag log. Jag åkte hem till min Matilda som välte huset när jag öppnade dörren. Bytte kläder och gick ut på promenad i en kväll som fortfarande inte mörknat. Det är sommar nu. Det är mysigt det med.

b6a30fdbee4750bf3d983f1e69e8fdc6

Jag kan inte släppa tanken på detta skramlandet. Ett sådant manligt ljud.

Ha en magisk midsommarnatt

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s