Midsommardag

Oboy vilket vackert väder det var idag. Sommarens första riktiga varma dag. Iskall grön smoothie på stekhet altan. Och Matilda flämtande i skuggan. Promenad i fin sommarklänning :-). Oboy, oboy!

Arbetspass på kvällen. Skramlande poliser igen. Och underbara gäster. Sicka härliga möten! En kollega som berättade att han efter arbetspass på Smögen alltid gick över Smögenbron, klättrade upp på berg ovanför Kungshamn och tillbringade sin sömn där :-). Hur underbart som helst! Full orkan vid nåt tillfälle och han höll på att flyga av bron haha. Men upp på berget klättrade han för att sova. Ja, det finns verkligen människor som väljer egna vägar. Love it!

4b8afd4fd40ad381cb00445334c91e98

Det kommer nog dröja innan jag väljer bort min arbetsplats. För den ger mig så mycket. Idag kan jag inte tänka mig att helt gå över att jobba digitalt. Jag kan inte minnas att jag någonsin skrattat så mycket som jag gör på VANN. Vi är ett jäkla team. Sammansvetsade och serviceinriktade. Och vi ryker ihop ibland. I stressen och jäkten. Men skratten överväger. Ikväll när jag lämnade tackade två gäster mig för god service och önskade mig en god natt sömn. Så gulligt. Ja, det är många möten.

En polis som fick lite extra service skulle i gengäld komma ihåg mig om han någonsin stoppade mig för fortkörning ;-). När polisen en efter en lämnade hotellet för att börja arbeta sa jag till var och en att vara rädd om sig. Fy, man vet aldrig. Faan att vara gift med en polis. Jag skulle ständigt vara livrädd. Det räckte med att alla åkte ut idag och jag tyckte det var otäckt. Men de verkade uppskatta min omsorg och oro för de lovade alla att ta det lugnt. Vissa svarade att jag också skulle vara rädd om mig haha. Sicken tönt tänkte förmodligen somliga när de skramlade ut genom entrén i full mundering hehe!

images

Nä, underbar dag! Skratt och omsorg. Respekt och omtanke. My life rock. So far! Nu ska jag sova. Imorgon är en ny dag med nya möten och nya upplevelser. Imorgon är alla gäster från i helgen borta och nya håller på att checka in. Poliserna kommer tillbaks nästa år. Helskinnande! För de lovade att vara rädda om sig! Jag kommer sakna skramlandet.

Take care out there

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Midsommardag

 1. iamittilivet skriver:

  Behåll jobbet så kan du börja coacha i lugn och ro, hitta din väg utan steg för steg utan oro. Perfekt läge, faktiskt!

  Gilla

  • Frihet i blodet skriver:

   Ja det är det faktiskt. Den bästa av två världar. Tänk hur livet ”bara” kan utvecklas till sin fördel :-). Jag ser med skräckblandad förtjusning framemot att börja coacha!
   Jag hoppas allt är bra med dig, Ia!!
   Kram och tack för att du tittar till mig ibland :-).

   Gillad av 1 person

 2. iamittilivet skriver:

  Ta bort ”utan” i min kommentar ovan……

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s