This was the day

Jag kände det redan igår kväll. Jag hade känslan i kroppen när jag gick till sängs. Den fanns kvar när jag slog upp min blåa idag. På promenad med Matilda landade den, rotade sig fast i  min hjärna. Mentalt var jag redo.

Hem med hund. På med träningskläder. På min löparskorna. Fokuserad som faan. Nu jävlar! ”Kickstart my heart” som första låt i öronen. Så passande haha. Och var jag redo or what! Jag visste det. Sicken adrenalinkick. Kilometer efter kilometer. Och när jag bara hade 1 kilometer kvar att springa mot min mil fattade jag på riktigt att det här skulle komma att bli dagen. Jag sprang milen! Och om inte hyresvärden suttit på sin altan så hade jag gjort en liten segerdans utanför min dörr…men jag vill ju inte framstå som mer crazy än jag redan gjort haha.

80bd6af73884d4ec047adc78f8026fd7

Det här är mitt liv och jag älskar det. Jag väljer bort mat som andra äter. Jag väljer bort en livstil som andra lever. Medan andra tycker att jag gör massa uppoffringar så mår jag själsligen och kroppsligen bättre idag än vad jag någonsin gjort i mitt liv. Jag är stark mentalt, i mitt hjärta, själsligen och kroppsligen. Nu har jag sprungit milen. Hädanefter behöver jag bara underhålla min mil. En dag springer jag två! Till hösten blir det Fight-cancer-loppet i Göteborg. Nästa lopp är redan satt. Göteborgsvarvet i maj nästa år.

Och det häftigaste av allt var de sista 100 metrarna. Jag var inte trött. Jag sprang utav helvete, om jag får uttrycka mig så. Full fart, uppför dessutom, adrenalin och lycka.

This was the day!

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till This was the day

 1. pippilotti skriver:

  Haha underbart! You go girl!!

  Gillad av 1 person

 2. Ann-Mari skriver:

  Fantastiskt, underbart – och jag känner igen mig i varje ord, i varje svettdroppe och i varje andetag. Den där känslan!! Jag satte milen för första gången på min 40-årsdag och jag hade nog kunnat springa en halv mil till den dagen, på ren eufori!

  Heja dig – nu är du oslagbar!!

  Kram

  Gilla

  • Frihet i blodet skriver:

   Wow, på din födelsedag. Och jämna år också haha. Det måste ha varit den bästa presenten av alla den dagen hehe.
   Lyckan över prestationen dröjer sig fortfarande kvar trots att massor av dagar passerat. Jag älskar känslan av att springa långt. Att ha en kropp som håller och orkar. Power!!
   Kram Ann-Mari och tack för heja-ropen 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s