INFJ – I am listening

Jag tänker ju så mycket. På allt och inget. Och ofta händer det att jag går omkring med en fråga i huvudet. Vilken väg ska jag ta i frågan? Och ofta, ofta kommer svar till mig på ett eller annat sätt.

Jag vill tro alla om gott. Trots att jag i grund och botten är ytterst misstänksam mot allt och alla. Men jag ger alla människor som möter min väg chans på chans på chans. De kan bryta löften, ljuga och vara illojala (utan att de vet om att jag vet). För jag hittar alltid en förklaring till deras beteende. Jag ser bortom det brytna löftet, lögnen och illojaliteten. Jag ser och förstår vad som ligger bakom. Att det är jag som betalar priset i sårade känslor lägger jag åt sidan. Till dess att alla chanser är givna. Inga mer finns kvar att ge. Jag stänger bara dörren och går. Ibland märker inte ens personen om att jag gått eftersom jag går så tyst. Jag ställer ingen till svars. Det är inte min karma. Det är deras.

Idag går jag och funderar på samma ämne. Ska jag gå eller stanna? Så dök denna bild upp på nätet:

11243796_1061829147190907_1739624879903360965_o

Så jag stannar ett tag till. För det är ju faktiskt sådan jag är. Jag är hellre besviken/ledsen på en person än att jag gör ett fel val och ständigt kommer att gå och fundera på om valet att gå var rätt. Fast jag vet ju att om det inte känns riktigt rätt så är det oftast inte det…

I dont get mad. I dont get even. I dissapear.

34629a12e591b9988cca37d147c2cfdf

Kram och ha en fin dag

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s