Alla dessa utbildningar

Denna vecka jobbar jag 5 dagar. Jag har 1 dag ledigt imorgon och sen ytterligare 1 dag längre fram i veckan. När jag jobbar sätter jag mig själv åt sidan. All kraft går till den produktiva världen. Därför är det så viktigt att jag tar hand om mig de lediga dagar som jag har. Jag tänker fasta mina lediga dagar denna vecka. Fasta på mitt sätt. Smoothisar. Gröna och choklad. Inga juicer dock. Men jag känner att jag måste få i mig massa grönt. På egen spenat!! Och jag ska träna löpning. Träna på ökat tempo. Qigong.

taoism-quote-3

Jag har ju anmält mig till livscoach-utbildning till hösten. Sen googlade jag omkring på nätet förrut för att få information om qigong och taoism. Taoism har jag haft ögonen på de senaste 2 åren. Det ena leder till det andra. Så jag googlade. Och fann. Utbildning i qigong och kanske t.o.m coach i qigong. Och vem var lärare då? Jo, samma herre som jag redan anmält mig till till hösten. Han som håller i livscoachutbildningen. Ja i min värld betyder det något. Det är ingen slump. Det är ingen slump att jag möter de människor jag möter i mitt liv. Jag kommer förmodligen att anmäla mig till den kursen också. En hålls i Helsingborg i september. Haha I just love my life! Jag får se om jag anmäler mig denna gång eller om jag väntar lite.

Ja, allt är möjligt. Allt är faktiskt möjligt. Jag rider på en härlig våg just nu. Bestående av härliga möten, ontimagen-skratt, värme och stora visioner (med min mått mätt). Och samtidigt bärandes på ett beslut som jag kanske ska ta som verkligen får mig att fundera på om jag är frisk…eller galen!

11075241_10153093556561211_969066693611283848_n

Kram

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s