Livet på en pinne

Idag har jag solat. Fastat. Tvättat och hängt tvätten på altan. Haft besök av granne med underbar bordercollie vid namn Sixten. Hyresvärden kom också och slog sig ner i solen. Skratt och dryga skämt ;-). Åkt och köpt jordgubbar och ätit 1,5 halv låda (ja, jag fastar). Druckit kaffe. Ska intervallträna lite senare med Matilda vid min sida. Druckit massa grönt te. Vatten. Känner mig full av energi och är bara så himla glad just nu. Allt är så bra! I give thanks.

Läste ett citat som kändes träffande just idag: ”Have big dreams – you will grow into them”. Och drömmar kan ju handla om ett nytt sätt att leva, nytt jobb, ny relation etc och där tivel kryper på att man inte duger eller inte är kompetent nog. Rädsla för både det ena och det andra. Och jag vill inte leva rädd. Vem vet hur gammal jag kommer att bli. 10 år till? Eller 50? Så jag fortsätter mot min dröm som egentligen inte är glasklar hur den ser ut. Den liksom vecklas ut under livets gång. Men så länge jag mår bra är jag på rätt väg. När det känns fel så har jag gått vilse lite. Men det häftiga med att gå vilse är ju att där lärde jag mig en helvetes massa saker om mig själv. Jag kommer att gå vilse igen. Och igen. Och igen. Små avstickare bara. I follow my heart. Always.

SONY DSC

Egenodlad spenat och grönkål

SONY DSC

Min physalis som omtänksam kollega gav mig

SONY DSC

Grannen, Sixten, hyresvärd och jättemånga hästar

SONY DSC

Matilda undrar var allt lugn tog vägen

Löparskorna ropar mitt namn. Dags att ge sig ut.

Love and light

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Livet på en pinne

 1. Ann-Mari skriver:

  ”Have big dreams, you will grow into them”. My god… känner mig lite tårögd… och ändå så vet jag att det är så, innerst inne…Tror min största önskan just nu är att förvirringen ska släppa, dimmorna lätta och att jag ska se klart och tydligt vad som är min väg. Att det här gnagandet att allt inte är optimalt, ska släppa. Hitta min väg, mitt varför i livet. Mmmm… där är min dröm.

  Kram!

  Gilla

  • Frihet i blodet skriver:

   Och rätt som det är så kommer svaret flygandes till dig :-). När du minst väntar dig det. Men din gnagande känsla är nog rätt iaf. Det är vad jag tror.
   Kram i sommarvärmen
   Pia

   Gilla

 2. Veronica skriver:

  Vad härligt!
  Ja det där med att drömma och våga leva här och nu, att det ska vara så svårt egentligen… Råkade se citatet ” Så snart du kan lita på dig själv vet du hur du ska leva” i min kalender idag och det kändes så mitt i prick!

  Gilla

 3. Frihet i blodet skriver:

  Hej Veronica!
  Vilket underbart citat. Det är ju så det är. Att hitta tron på sig själv och inte vara så jävla rädd! Ska lägga citatet på minnet!
  Jag är övertygad om att vi har alla svar inombords men att vi är lite dåliga på att lyssna (lyssna på oss själva dvs, att lyssna på vad andra tycker och säger om oss är vi däremot väldigt duktiga på).
  Kramar från ett soligt bohuslän
  Pia

  Gilla

 4. iamittilivet skriver:

  Om man inte går vilse så kan man ju inte veta vilken väg som är rätt? Och jag tror att det är bra med lite tvivel och tvekan ibland, det skärper sinnet! Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s