My happy face

20150707_110607

Här är mitt ansikte när jag befinner mig i drömmarnas värld. Just vid tillfället ägde jag en LMC Sportline 635 för 700 000 kronor. Bilen är packad, Matilda sitter fastspänd i sätet bredvid. Och vi är på väg!

Verkligheten ser liiiiite annorlunda ut haha!! Bilen är för lång, för ny och för dyr. Men märket och planlösningen var rätt. I am on my way as always. Love my life!

Så med känslan i hjärtat gav jag mig tillbaks till Fina Bilen och min väntande Matilda. My happy life continues.

Puss och kram

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till My happy face

 1. Ann-Mari skriver:

  Snygg du är! Härligt hår och turkoser!
  Husbil verkar himla praktiskt och något vi brukar skoja med barnen om att vi ska skaffa och sen åka runt till dem under året. Kanske skulle sluta skoja för ärligt talat skulle jag nog älska det. Jobba där jag är och vara där jag vill vara – not bad at all!

  Kram!

  Gilla

 2. Frihet i blodet skriver:

  T.o.m. husbilens inredning klär mig haha. Tack för komplimangen. Jag är himla nöjd med både håret och val av smycken :-).
  Ja, husbilstankarna har funnits ett litet tag men som så ofta med stora beslut krävs tid för att saker och ting ska börja falla på plats. Det behöver liksom värka fram. Och jag är fortfarande bara i startskeendet med min planer. Vem vet var det slutar. Men att jag är sugen är helt klart! Och att åka och sätta sig i en favorit gjorde ju inte så att hjärta slog saktare precis haha.
  Kram tillbaks!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s