Annika

Jag har en väninna. Hon är cool. Hon är vegan. I min ålder. Det räcker för mig. För att vara cool. Min ålder OCH vegan. Haha. Och hon bor i ett litet torp. Vedkamin. Snygg. Långt mörkt hår. Fina drag. Vuxna barn. Som jag. Stark som jag. Svag som jag. Hon har fått sina törnar här i livet. Tuff. Berest. Stor vänskapskrets men få nära. Som jag.

Jag pratade med henne idag. Jag fick ett meddelande på fejjan när jag jobbade. Denna egensinniga, självständiga, starka kvinna har fallit head over heels. Hon har mött en man. Helt crazy. En vegan som hon. Hur många manliga veganer över 40 finns det? Haha. Och med honom är hon liten. I hans famn är hon hemma. Jag älskar det. Är avis förstås! Men så happy för henne!

Hon bor i Södermanland och en dag kommer vi att mötas irl. Vi träffades på ett veganforum på facebook och sen har vi tagit det därifrån. Hon har hjälpt mig när det varit tufft ibland. Med healing. Från sin landsända över till min. Hon är otroligt kärleksfull och varm. Och jag är så glad över att hon korsade min väg. När vi kommer att träffas är jag helt övertygad om att vi kommer att mötas som om vi precis skiljts fastän att vi aldrig träffats. Om ni förstår :-).

Nu är hon förälskad och jag rider på hennes våg. Jag har ett stort leende över ansiktet när jag sitter här och skriver. Love is everything.

Kram, kram Annika!

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Annika

  1. iamittilivet skriver:

    ”…vi kommer att mötas som om vi precis skiljts fastän att vi aldrig träffats. ” – den snor jag! Så himla bra och mitt i prick!!
    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s