Naturreservatet Stångehuvud Lysekil

Lite vackra bilder över mitt Bohuslän. Ni hör tyvärr inte ljuden från havet. Vågorna, motorbåtarna eller vinden som slår i seglen. Ni känner inte doften. Men här kommer lite bilder från idag.

SONY DSC

SONY DSC

Uppåt, uppåt, uppåt. Trappsteg i granit.

SONY DSC

Berg 🙂

SONY DSC

Stabil handledare

SONY DSC

Ännu mer uppåt

SONY DSC

SONY DSC

Sofia

SONY DSC

Färger

SONY DSC

Lotsutkiken Stångehuvud

SONY DSC

Jag lägger mig här en stund

SONY DSC

Nedstigning igen

SONY DSC

Så var vi nere igen då

1,5 timmes klättring i berg och en helsickes massa syre. Sjön suger och vi behövde kaffe. Så hem till mor och far. Kaffe och sockerkaka. Ikväll blir det vegetarisk lasagne och rosé hemma hos mig. Härlig dag. Igen

Kram

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Naturreservatet Stångehuvud Lysekil

 1. plouvier skriver:

  Hej Pia !
  My mother was a swedish woman. She leaved her country to marry my father, a french man.
  During many years (1972-1978 ) i and my brother spent holidays in Sweden by our aunt who lived in Lysekil !
  What a pleasure to watch your pictures ! Exactly the way we walked with her to breath air and look rocks and sea… We were young without knowing what extraordinary landscape it is. Thank you for your pictures !
  excuse me, i am not able to write swedish … ;-(
  Corinne from Nantes

  Gilla

  • Frihet i blodet skriver:

   Hi Corinne!
   What an amazing story you got there. My parents lives in lysekil since years, so I go there often. I just love to walk by the ocean. And the nature is awesome at Stånge Huvud. Thanks for sharing your story with me. If you ever come back. Let me know :-). Love and light from the westcoast of Sweden. Pia

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s