Asså det sprudlar och det spritter!

Sverige är mitt uppe i semestertider. Och så är jag. Allt står stilla. Folk vilar och tar igen sig. Samlar krafter för att återigen orka jobba. Jag har haft en polare här några dagar. Vi har snackat, blött och stött, reflekterat. Över livet. Var vi är. Och var vi var. Vi har mycket att se framemot den närmsta tiden. Hösten. Och tiden därefter. Vi tycker båda att vi har det helt jäkla underbart just nu, mitt i sommaren och mitt i semestern. Men…

Jag har blivit godkänd på den teoretiska delen i min coachutbildning. Nu ska jag först göra förarbeten inför praktisk coaching av 2 st ”klienter”. Sen ska jag ta kontakt med dem för ett första ”möte”. Det ska bli så himla kul!!! Och jag antar att jag kommer lära mig massor!! Sofia, min väninna, har helt ny karriär på gång. Med start om 3 veckor. Hon ska hinna med både Turkiet och London innan dess. Medan hon längtar till augusti så har hon kul på vägen. Medan jag längtar till, låt säga september när min utbildning är helt klar, kommer jag utvecklas massor. Jag ska coacha för första gången. Så spännande!

11160060_10152783298321439_2971526854828088423_o

Därefter i november blir det Västerås och ytterligare coaching-utbildning. 1 helg i månaden under 6 månader kommer jag åka upp till Västmanland. Sen har jag en helsickes massa coachingtimmar att utföra. Spännande värre! Och min väninna ska landa i det nya hon har byggt upp åt sig. Vi har äntligen landat både hon och jag. I ett liv där vi kan unna oss att planera vår framtid, att ordna vårt liv så som vi vill leva. Vår vardag innebär inte att problem ska lösas! Inte längre. Vår vardag går åt till att trivas och njuta av livet. Äntligen.

Herregud vad vi har hunnit snacka dessa dagar. Och vi har ätit gott. Upplevt saker ihop. Suttit i tystnad. Solat. Varit var och en på sitt håll. Och vi har löst lite värdsliga frågor. Nu är det tyst och stilla här hemma igen. Resten av veckan ska jag skörda all min spenat. Jag ska ligga på bryggan och sola och kanske bada. Jag ska städa och tvätta. Åka och hälsa på mor och far. Ut och springa. Qigong. Fasta. Meditera. Sitta i tystnad i kvällen på altan. …fast min favoritårstid är snart på ingående…hösten. Med allt vad den kommer att ha med sig. Men nu är jag här. Mitt i sommaren. And I give thanks.

11012622_556815097795113_7693040195866364965_n

Sol och sommarkram

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Asså det sprudlar och det spritter!

 1. Spännande!!! Du får gärna skicka mer info till mig om att bli coachad av dig, jag söker mentor/coach 😃

  Gilla

  • Frihet i blodet skriver:

   Nämen hej Maria!
   Härligt att få ditt förtroende. Jag coachar gärna. Förstås :-)! Jag mailar dig i dagarna denna vecka för att ev se på ett upplägg längre fram.
   Återigen, kul att ha ditt förtroende!
   Kram
   Pia

   Gilla

 2. Ann-Mari skriver:

  Så härligt, att bara få vara… ibland undrar jag om jag någonsin kommer dit när jag går mitt i allt och alla som drar i mig. Tar minipauser och andas, vill vara här och nu och inte bara tänka att ”sen” kommer det. Vill tro att jag kan få det nu – också.

  Tack! Kram!

  Gilla

  • Frihet i blodet skriver:

   Ja det är underbart att bara vara. Att inte känna oro och inre stress över situationer jag inte själv kan påverka. Man blir tacksam över det lilla, vill jag säga. Men stora förändringar är inte gjorda i en handvändning. Tålamod.
   Du har ett mail innan veckan är slut ifrån mig :-).
   Kram
   Pia

   Gilla

  • Frihet i blodet skriver:

   Hej igen Ann-Mari
   Jag har skickat ett mail till dig och hoppas att jag har rätt mailadress. Om du inte fått det så maila mig istället på frihetiblodet@gmail.com
   Vi hörs hörru 🙂
   /Pia

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s