Certifierad Livscoach

Ok, här ikväll har jag gått och haft långtråkigt. Jag har haft semester 1 vecka och på måndag kväll börjar jag jobba igen. Jättekul!! Att få träffa folk och tokiga kollegor. För just ikväll kände jag att det var väldigt vad det händer lite i mitt liv! Here we go! Again. Rastlösheten kryper på. Och ändå så har jag så mycket på gång. Maten som jag skrev tidigare om ska styras upp. Jag är mitt uppe i löpträning och loppet i Göteborg närmar sig. Och jag är snart dipl mental coach. Ska bara coacha lite härliga människor först.

Men som sagt, det händer ju inget! Så fick jag en inbjudan på facebook. Från utbildningen cert livscoach som startar i höst och som jag anmält mig till. Jag vet inte vad jag fått uppgiften ifrån men jag trodde den skulle dra igång i november. Och idag känns november jäkligt långt borta. Men jag hade misstagit mig! Första kurstillfället är helgen 2-4 oktober. Om bara 2,5 månader. Och jösses vad livsandarna återvände. Just like that! Jag känner verkligen att detta är rätt för mig. Dels på det personliga planet men också för att kunna finnas till för andra i framtiden, att coacha.

En del av utbildningen, 60 h närmare bestämt, ska vara dokumenterad coaching. Så om det finns intresse hos er läsare/följare att vara en del av min utbildning och samtidigt bli gratis coachade är ni välkomna att maila mig på frihetiblodet@gmail.com.

Och härligt med alla nya människor man kommer lära känna. Och förmodligen sig själv också :-).

11745688_10152984144286439_3241970266519538289_n

/Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s