Min löpning

Sista dagen på semestern för denna gång. Sen har jag lite semester igen om 2 veckor. Idag har jag inte mått bra. Något har varit fel i kroppen men jag vet inte vad. Lite som influensa. Huvudvärk, ont i kroppen, svagt illamående…? Bara allmänt låg. Sovit lite, messat folk, chattat på fejjan. Och mailat människor som hört av sig ang coachingen jag skrev om i mitt tidigare inlägg. Så himla roligt mitt i mitt egna lilla elände idag.

3939080-sick-girlPoor me.

Jag har lagt upp en plan för min löpning. Milen var bara ett delmål. Långdistans är målet. Och då 2 mil. Jag har tack och lov en fystränare i min vänskapskrets och han utnyttjar jag å det grövsta! Så, planen är att springa 7-8 km 1ggr/ve och sen allt mellan 10-15 km 1ggr/ve, där emellan blir det fartlek eller intervaller (också 1ggr/ve). Godkänt av fystränaren. Men sen behöver jag, enligt honom, tydligen träna upp bålen också. Och gym finns inte på kartan eftersom jag inte har tid med det. Bålen måste tränas hemma och detta har han olika träningsförslag till. Det ska bli spännande och se vad för övningar det är han tycker jag behöver göra. Jag gör allt han säger för själv kan jag inget om fysiologi!! Jag tar hand om den mentala biten :-)!

8a52ea7c6e3041b1f37472ab2d2b20641

Den närmsta tiden håller jag mig nog till milen en gång i veckan men sen kommer jag att öka på distansen. Och jag har ett varv jag brukar springa fler gånger men nu tänker jag att när jag sprungit ett varv så vänder jag och springer samma varv fast åt motsatt håll. Om ni förstår. Det var en annan löpare som gav mig det förslaget, att inte springa samma varv om och om igen utan att variera löpningen. Så det tänker jag också göra. Så himla bra att omge sig med människor som är bättre än en själv!

Och nya löparskor ska inhandlas i Uddevalla nästa gång jag åker in. Nu jävlar!

Nu ska jag nog gå upp och göra en kopp ört-te för att ta med mig tillbaks i sängen. Stackars mig idag.

Kram

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Min löpning

 1. Karin B skriver:

  Krya på dig!
  Lycka till med din löpning!

  Gilla

 2. pippilotti skriver:

  Åhh vad det är segt med sådana dagar! Har lärt mig att hurtfriskt bombardera mig med positiva tankar INTE funkar i dessa lägen. Komma ihåg att bara vara snäll och varsam med sig själv. Lite meditation. Krypa ned under täcket. Ta hand om sig. Och det verkar du göra 🙂 Skönt att ha en varm hund att gosa med också, som du har 🙂 Hade själv en precis likadan dag just igår! Hoppas du får en mer inspirerad dag idag 🙂

  Gilla

  • Frihet i blodet skriver:

   Nej tack! Ingen positivitet dagar som dessa. Självömkan och offerkofta på. Gärna människor som duttar och daltar lite. Sen är det ju lite mysigt att tillbringa dagen i sängen med Matilda och te och med neddragna persienner… Idag är jag på benen igen, vetifaan vad som hände igår! Hoppas att du också är piggare idag.
   Kram
   Pia

   Gillad av 1 person

 3. Ann-Mari skriver:

  Ja, såna dagar kommer ju inte inbjudna direkt. Krya på dig!! Vet hur frustrerande det är med sånt när man just kommit igång med löpning, lagt upp träningsprogram och satt mål. Men jag tror att kroppen vet bäst och just nu är det säkert vila du behöver. Har märkt att man även kan vila sig i form =)

  Kram!

  Gillad av 1 person

  • Frihet i blodet skriver:

   Precis vad jag tänkte. Nu när jag verkligen var på g! Idag är jag på benen igen men är fortfarande lite seg. Hade tänkt mig ut på fartlek idag men det blir inget med det! Långpromenad i Matildas takt får räcka. Och du har rätt med vilan, om jag tex inte sprungit på 2 veckor sätter jag milen lätt som en plätt! Vilan är lika viktig som träningen faktiskt.
   Hoppas det blir en härlig och hektisk vecka för dig Ann-Mari
   Kram
   Pia

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s