Dagarna går fort ibland.

Då har jag fått ett upplägg hur jag ska träna bålen. 6 st olika övningar. Mage och rygg. Och jag brinner väl inte för att träna muskulatur precis men en stark bål behövs tydligen för en bättre kroppshållning bl.a. Och ja, jag får ju lyssna på dem som kan. Så nu ska jag knö in lite styrketräning med min kropp som motstånd i ett ganska späckat schema redan. Men som med allt annat. Prioriteringar. Tiden finns :-).

Sen åkte jag ut till Kungshamn idag och rekade deras motionsspår. Deras längsta är 5,6 km och det tänkte jag att jag skulle springa någon gång när det är milen som gäller. Det var ialla fall jättevacker omgivning kring spåret. Och Matilda fick simmat i ett litet tjärn. Och härligt att möta alla dessa löpare, det kryllade av dem. Så nästa pass drar jag till Kungshamn för att springa. Det fanns t.o.m. ett utomhusgym. Spännande värre.

Och så ut till Lysekil och mor och far. Pappa fyllde 76. Spenderade några timmar vid deras köksbord pratandes och lyssnandes. Skratt och skämt. Slutligen närmare 2h telefonsamtal med dottern. Bostadsmarknad, privatekonomi, rasism, våld, feminism, människorätt, djurrätt, UnderbaraClara, veganism, cancer, och UVA-strålning…hej och hå. Vi räddade världen under de 2 timmarna. Nu börjar klockan närma sig nio på kvällen och jag har landat med Matilda i soffan. Ett glas vin kanske. På altan. Full snurr på ledig dag. Många intryck och tankar. Och jag som egentligen behövde vila själen.

SONY DSC

Det lilla tjärnet

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Nästa gång jag springer långt kommer jag springa i denna vackra omgivning :-).

Sen måste jag ju bara säga att det är många coola husbilar ute och kör i den bohusländska trafiken i juli månad. Drömmarna spinner vidare…

Nu ut på altan under gråa moln.

Love and Light

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dagarna går fort ibland.

  1. iamittilivet skriver:

    Så vackert! Hur ska det kunna springa där? Blir väl mest stå och glo och njuta…… 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s