Intervallträning med aussie

Hade planerat in lite fartlek och intervaller idag. Och så blev det. Ut i ett strilande regn med Matilda vid min sida. Hon är bara med mig på träningar som dessa och inte när jag springer långt. Anledningen är att jag under intervaller/fartlek inte störs av att ha Matilda hoppandes och skällande vid min sida. Eller intrasslad i koppel. Till och från under passen får hon för sig att vi ska leka/valla istället för att springa! Och när jag springer långt går jag in i mig själv. För mig innebär det mer ett mentalt arbete än fysiskt att springa längre sträckor. Och då kan jag inte hela tiden trassla ur söta vovven från kopplet, eller rycka till för att hon ska lugna ner sig. Eller rent allmänt låta mig störas av henne när jag behöver fokusera på att låta min ben bara gå :-). Make sense?

782986f85f4667447b568bb8f4ea1a2f

Men ialla fall. Idag gav vi oss ut. Först snabb prommis bort till en backe. Full fart upp, astma och en glatt skällande hund under hela resan upp. Men som sagt, i detta läge gör det mig inget. Jag är inte fokuserad inåt! Prommis ner igen. Matilda lugn och sansad. Sen upp igen i full karriär. Matilda skäller och hoppar i början. Sen tröttnar hon och bara springer. Vi tog backen 3 ggr idag. Sen hemåt igen. Varvat med intervaller. Intrasslad hund. Prommis – lugn hund. Intervall – råskällande hund. Ser nog roligt ut. Jag med blicken fokuserad rakt fram, springer det fortaste jag kan. En hund som springer med halva sin kropp lutad snett framför mig, hoppandes och skällandes. Ibland bitandes i kopplet. Och jag bara springer. Fort.

run-happy

Men det var jäkligt gott för kroppen. Jag har jobbat som faan hela veckan. Det blir 6 av 7 dagar denna vecka. Sommartider! Det tar mentalt att jobba :-). Men idag började jag morgonen med qigong och har också fått rört mig fysiskt. Qigongen är underbar. Får igång energin i kroppen. Och andningen. Närvaro. Och löpningen lämnar både en mental och fysisk tillfredställelse i kroppen. Nu blir det en kopp te. Och Matilda ligger nere vid mina fötter och flåsar!! Energin flödar genom kroppen och ikväll blir det hotellet igen.

Kram

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s