Jag längtar ut!

Hjärtat längtar ut. Fantiserar om norra Sverige. Fjäll. Vandringsleder. Och här sitter jag. Fast i jobb och pengaspar. Jag måste ut. Vi har vandringsleder i bohuslän också. Bohusleden. En av mina lediga dagar nästa vecka, eller kanske under flera dagar under min semester, kommer jag att packa ryggan, ta bilen inåt land, parkera och ger mig ut längs med leden. Det finns vindskydd för övernattning. En dag kommer jag ta mod till mig och övernatta ute i den vilda bohusländska vildmarken. Jag har ju Matilda. Men än är jag inte där. Just nu känner jag bara att jag behöver komma ut och iväg.

Idag gick jag 5km i ett spår jag aldrig gått tidigare. Underbar skog. Bäckar och stora rötter täckte marken. Insjöar. Sen steg det uppåt, uppåt och uppåt. Skog gick över till kala berg. Och helt plötsligt bredde havet ut sig framför mina ögon. Smögen på avstånd men annars öppet hav. Vidunderligt. Barndom och ungdom. Nostalgi.

10906584_781985858503186_8735817476734623429_nI will be content!

Men skog och inland drar i mig. En dag reser jag norrut. Långt, långt norrut. På ett riktigt vandringsäventyr. När, var, hur har jag inget svar på idag. Men jag vet att det kommer att bli av. Längtan. Och jag misstänker att har man en gång gjort en sådan resa så har man för alltid vandring i blodet. Frihet. Men till dess…bohusleden. Inte fy skam det heller. Jag har kollat ut en etapp där inga hus finns och där leden inte följer en väg utan försvinner rätt ut i naturen. Långt från all redlighet. Out in the wild…eller nåt haha.

Ja, naturen kallar. Så är det!

Love and Light

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Jag längtar ut!

 1. iamittilivet skriver:

  Akta dig, vandringsbacillen biter sig fast och släpper icke! Men det gör inget, vandring är en lisa för själen… Hoppas mina knän håller för många fler dagsvandringar! Det finns så många platser kvar…

  Gilla

 2. Frihet i blodet skriver:

  Jamen precis vad jag misstänkte. Bacillen är så välkommen!
  En liten halvkylig och regning kram till dig där nere i hettan och hög luftfuktigheten
  /Pia

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s