Vad gör vi med vår tid?

Här gäller det att ta vara på tiden. Första delen av dagen coachade jag klient och sen var det dags för Bohusled. Senare under eftermiddagen sprang jag 6 km i spåret i Kungshamn. Nu sitter jag med grön smoothie och tar igen mig i soffan. Tänk om jag ägde all min tid. Jag skulle inte ha några som helst problem att fylla den! Idag har jag bara gjort sådant som jag själv valt att göra för att det ger mig så mycket tillbaks. Coacha, vandra, träna och äta grönt. Sicken dag!!

rP7Bxexe5qcKjpfQvXphL0OESmgk4L8lXPL0NCgZlF8=w842-h631-noLöparskorna! Lila Adidas!!! Och strumpor i syren…asså så snyggt haha!

qY_qCDZhuzyiZkB9lC4J8ojw_ys-gaY5dgEZKJ6rjrg=w474-h631-noInga större klagomål på omgivningarna…

När jag jobbar så är jag oftast helt slut när jag kommer hem och då är det lätt slänga bort sin tid på tv (fast jag har ingen tv) eller internet. Att hamna i soffan. Men vår tid är ju räknad. Nu är jag ledig och jag ska ta vara på varje minut. Göra det som känns rätt och riktigt. Det blir nog Bohusleden imorgon också. Städ och tvätt. Och jag ska planera veganska maträtter dessa dagar och förmodligen stå i köket och göra storkok. Imorgon dricker jag bara. Tar hand om min kropp. Får man älska att vara singel…och med vuxna barn? Är det inte lite suspekt? Att gilla sitt egna sällskap haha. Well, nu är det så det är. Fokus på bara mig och alla mina drömmar och framtidsplaner. Ingen man som kommer in och trasslar till det. Håll er borta. Ett liiiiitet tag till.

11703220_593066650836624_8666057378119342095_nHaha lite så är det…och jag skrattar själv! Fråga mig hur jag tänker uppnå somliga av mina drömmar/mål och du får till svar att jag faktiskt inte har nån aning!! Men under sker!

Och att jag har vuxna barn betyder ju inte att de inte finns. Idag har jag mailat fram och tillbaks med Tove. Hon börjar snart på uni i Göteborg. Förväntan är stor…både från dotter och mammas sida. Sen har jag skypat med sonen. Våra samtal skiljer sig markant åt men den röda tråden är humorn. Vi har vass humor. Brutal. Humor är ett tecken på intelligens, det har alltid min bror sagt. Och alla mina tre barn har humor utan dess like. Så är det några som kan skratta så är det vi. Love my kids!!

Nu ska jag avsluta denna helt underbara dag med lite kroppsvård. Från utsidan. Sesamoljan och cocosoljan. Medan det gröna gör underverk från insidan.

Ta hand om er där ute och gör saker som får er själ att dansa inuti era kroppar!

Namaste

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s