Happy me

Bohusleden igen. Fast idag hoppade vi på den på annat ställe. Matilda yr av glädje. När jag kopplar loss henne så far hon iväg som en kanonkula! Hon rusar iväg tills hon bara är en liten svart fläck där framme. Jag älskar att ge henne detta! Och när jag kallar på henne så vänder hon på en femöring och rusar lika snabbt tillbaks till mig, sätter sig vid min sida med ren lycka strålandes ur ögonen. Vi hade några underbara timmar. Och jag såg mig traska på leden när när snön ligger. Jag ser verkligen fram mot årstiderna som kommer nu. Naturen ändrar skepnad både utseendemässigt och ljudmässigt, även doften. Tänk en kylig och klar höstmorgon? Eller en helt tyst vinterdag med knarrande snö?

SONY DSC

Jag var bara tvungen att stanna bilen och fota. Öppet landskap!

SONY DSC

Sen bar det av in i djupaste djupa. Matilda knappt synlig till vänster i bild.

SONY DSC

Så mycket att utforska!

SONY DSC

Tyst och grönt, fuktigt och mossigt.

SONY DSC

Jag hamnade i blåbärsriset medan…

SONY DSC

…Matilda hängde i hallonbusken intill.

SONY DSC

Några gyttjebad senare…

SONY DSC

Asså, vad i hela friden fick jag med mig hem från skogen? Vem är detta?

Sol och blå himmel. Lite sol på altan. Men jag känner att förändring hänger i luften. Hösten står faktiskt för dörren. Luften är lite klarare och solen inte lika het. Min favvoårstid är i antågande och jag väntar ivrigt. Dimma, hög luft, färger, fuktig doft, kyla och värme om varannat, mörker, blåst och regn. Men också soliga dagar. Och jag har skogen nära. Happy me!

Kram

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Happy me

 1. Ann-Mari skriver:

  Åh, himmel vilken lortig hund! Skönt med dusch =) Här är det oktober/november som är hyfsat jobbig med hästar som är leriga från öronspetsar till svanstippen och som behöver en fotdusch varje kväll. Men när de står där i stallet och mumsar hö så är lugnet totalt.

  Så härligt att få gå på vandringsled sådär. Vi har faktiskt två ridleder hyfsat nära oss. En framtida utflykt att planera med familjen.

  Håller helt med dig om årstiderna. Den enda jag har riktigt svårt för är midvintern, den fryser jag mig mest igenom och vill ligga i dvala. Hösten är en ljuvlig tid och vi har skogen precis utanför husknuten. Här plockas nu bär och svamp nästan varje dag. Älskar vår plats på jorden men ändå har jag havet inom mig också, och vidderna. Undrar om det är minnen från tidigare liv…?

  Kram!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s