Utvilad och redo

Semestern är slut. Och jag är slut. Haha. Fast på ett bra sätt. Jag har verkligen sugit ur det bästa ur dessa dagar. Vandrat, städat, tränat, ätit bra, umgåtts med vänner och familj, sovit och coachat. Idag har jag varit i Lysekil och träffat polare från Västerås. Först en sväng till torget och handlade varsin liter jordgubbar vilka vi tryckte i oss på en parkbänk i skuggan i parken. Mätta och belåtna gick vi hem till mina föräldrar och tog ut pappa på 1,5 h promenad. Pappa sitter i rullstol efter en stroke för några år sedan.

s4onOD2qpntkRD8woyaMw2-eXf8k4IKYTXJjgl7s6P8=w842-h631-noHade tyvärr bara mobilen att fota med. Lysekils kyrka dominerar.

Men ut i värme och sol och skjuta rullstol. Pappa på bästa humör. Jag och Lise hängde på. Så mycket skratt. Love it. Självklart tog vi svängen om lysekils ställplats där rader av husbilar börjar glesna. Sommaren går mot sitt slut. Men en del fanns allt att titta på. Drömmen spinner vidare! Sen ut till Grötö och kolla utsikten. Lukten av hav. Jag kommer aldrig vänja mig vid att jag bor hemma igen. Synen av hav. Mina ögon drunknar. Och vinden mot mitt ansikte. Lungorna fylls.

La6b9vz68pFuBmXySDvCZ6Iv51CfeEYqaTkUlevT0BI=w842-h631-noPappa, jag och Lise. Selfie på vårt vis!

Nu börjar jag jobba imorgon. Sen eftermiddag. Sen är jag ledig onsdag. Ja, ni förstår. Vilken mjukstart. Hösten närmar sig. Det känns i luften, tycker jag. Och med hösten kommer coaching, examen och ny utbildning. Och inte bara det. Det kommer börja mörkna om kvällarna. Det kommer vara dimma på fälten om morgonarna. Luften kommer att vara hög. Äntligen. Jag har väntat 1 helt år!

Det har varit gott att umgåtts med vänner dessa dagar. På tu man hand. Lise och jag har känt varandra sedan 1998 och det är en trygghet att ha vänner som varit med så länge. Hon vet min historia. Och jag vet hennes. Vi är coola ihop hon och jag. Vi känner ju varandra så bra. Vi oroar oss aldrig över att missförstånd ska uppstå eftersom det inte kan uppstå. Vi känner ju varandra. Nä, det har varit härligt att fått spä på vän-kontot lite :-).

idaJ-I8FkHqv_uVadkQu3pJn_MJweyPOtifBHbUxdF8=w474-h631-noJordgubbar, Lysekil och Lise.

Sen har jag fått spä på naturkontot också. Och mer blir det nog imorgon (om det inte blir åska och grejer). Jag och Matilda ska ut på leden igen. Träningskontot och matkontot har också fått sitt. Energin-nivån är på topp. Så jävla gott. Nu ska jag ta mig an hösten. Att det kan vara så här bra! Jag kommer aldrig vänja mig.

Så, utvilad och redo, målinriktad och förväntansfull tänker jag börja jobba imorgon. Och när det blir motigt och tungt ska jag plocka fram känslan från idag. Känslan som ledighet, natur, mat, vänner, träning, coaching och sömn gett mig dessa dagar. Och bara det att en utbildning avslutas och en annan tar vid under hösten får mig att gå i spinn. Jag tror inget kommer att bli motigt och tungt :-). För mig är sommaren slut nu.

Kram

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Utvilad och redo

  1. Ann-Mari skriver:

    Låter som en härlig dag! Förstår att energinivån är på topp, precis som det ska vara.
    Ha det gott!

    Kram!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s