Spännande dag!

Jobbade på hotellet idag och checkade in en familj bestående av medelålders föräldrar och två döttrar i 20-årsåldern. När jag tittade igenom deras bokning för att se så att allt såg rätt ut såg jag att 3 i familjen var vegetarianer och 1 var vegan. Jag var ju bara tvungen och fråga vem i familjen som var vegan. Och det var en av döttrarna. Och ja, vi hade ett litet moment där hon och jag…

11393240_931454666895718_622194410709363352_n

Haha. Det är lite så det är! En gång checkade jag ut en vegan-kille som hade varit sååå nöjd med maten. En sådan godhjärtat och varm människa som sa att han bara ville krama mig :-). Och en annan tjej höll nästan på att gråta av tacksamhet när hon fick massa bär och frukt och annat gott till sin konferensfika. Där var det också stor glädje när vi träffades. En vegan!! Haha!

Och sen har det hänt något annat spännande och kul idag. Stångenäs Kajak var på hotellet och tog ut en av våra konferenser på kajaktur på Gullmarsfjorden. Och jag har ju funderat om jag inte ska anmäla mig på en tur. Jag vill så gärna ut och paddla igen. Så jag frågade honom helt enkelt. Och fick till svar att jag var välkommen att hänga med dem ut den 22 augusti!!! Och jag är ledig den 22 augusti. Jag ska ut på min första riktiga kajaktur. För en van paddlare är den här turen förmodligen en droppe i havet men för en gröngöling som mig är det ett stort äventyr!! Jag vet inte hur långt ut de går men…det är nog tillräckligt för lilla mig. Känns tryggt också att ha med sig vana paddlare då en annan kanske kapsejsrar…!!! Vilket jag förstås inte ska fokusera på. Men ändå, druttar jag i har jag genast någon som kommer hjälpa mig upp till ytan :-). Herregud vad jag längtar till detta!

2013-07-20 14.06.42Jag för 2 år sedan. Strax nedanför hotellet.

Ja en härlig dag har det varit idag. Som började med en helt ljuvlig shiapudding med äpple och kanel. Och Matilda har idag funnits i mitt liv i 5 år. Grattis till världens bästa kompis. Ever!!

Jag ska ut och paddla kajak igen!! Havet ska man möta antingen seglandes eller i kajak. Tycker jag. Och kajak är coolast!

Tjolahopp

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s