Löpningen

Löpningen går bra. Det har blivit enklare att sätta rutiner nu när Matilda kan hänga med. Däremot är det lite si och så med intervall/fartlek. Sorry, men jag tycker att det är så jävla jobbigt. Jag blir ju så trött! Och andfådd!! Hehe. Jag får liksom ingen ordning på den biten. Bara häromdagen funderade jag på hur faan jag ska lösa det. Men så igår fick jag en länk skickad till mig. Från en duktig löpare som också ska springa Fight Cancer-loppet i Göteborg. Men iaf, han skickade en länk om en intervallmetod kallad 30-20-10-metoden. Du springer i lugn takt 30 sekunder, sen ökar du på (jag sprang något fortare än vad jag orkar med längre sträckor) i 20 sekunder, slutligen springer du som en jävla galning i 10 sekunder. Och så kör du på detta sätt i 5 omgångar. Om du är en van löpare kan du vila 2 minuter och sen köra 5 omgångar till. Jag körde 1 omgång.

fightlogo2015.ashxMitt första lopp närmar sig och jag är så mallig!

Och det kändes skitbra. Och roligt. Tro det eller ej. Musik i öronen och fokus på räkningen. Tack för detta. Nu har jag hittat ett sätt att lösa intervallerna för min del. What you seek is seeking you…:-) typ.

Sen bär det av ut på Gullmarn på lördag kl 10.00. Med kajak. Jag pratade med Fredrik ägaren och ställde 1000 frågor. Förmodligen väldigt dumma frågor, men han svarade så snällt och trevligt. 4 h kommer vi vara ute. 4 timmars äventyr på havet eller ja, i en fjord haha. Men ändå! Taggad som faan är jag i alla fall.

f24567fddc66316e2ab21d4cbaaf6255

Nu är det dags att göra ny mandelmjölk. Mandlarna har legata i blöt över natten och är färdiga att tillredas. Tvätten hänger på tork på altan. Jag har sprungit intervaller. Bokat tid på bilverkstad på onsdag. Pratat med Stångenäs Kajak. Pratat med min kloka dotter. Sen ska jag åka och handla glasburkar till syrade morötter jag ska göra och boka tid för kloklippning. Och klockan är bara 10.00. Grön smoothie också förresten!!

Ha en härlig dag!

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Löpningen

 1. pippilotti skriver:

  Åh vad du är inspirerande 🙂 Heja dig! Stor kram

  Gilla

 2. Frihet i blodet skriver:

  Haha tycker du? Vad kul :-)!! Och tack för hejaropen, I need them!
  Kram, kram!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s