I think I go for a run!

Så hamnade man då i soffan vid 18-snåret. Sådär trött man kan vara när dagen har varit hektisk och man ha hunnit fått gjort massor. Luften går liksom ur. Men egentligen var det dags för en löprunda. Men jag var ju så sluuuuuut! Ok, Matilda behövde sin kvällspromenad och jag tänkte att jag kan lika väl ta på mig träningskläderna, se promenaden som uppvärmning och sen lämpa av älsklingen hemma och ge mig ut och springa 8 km. Och väl ute i det vackra vädret, tidig kväll, sol och blåst på sina ställen, gröna och blå färger kom energin tillbaks.

72c301ffd7011d66e4cbf3b0cf8c1577

Jag kände direkt i början av löpningen att det var en skillnad. Jag var starkare. Och lättare. Något hade hänt. I början tänkte jag mest att det var inbillning. Klart att man har ork i början liksom. Men orken höll i sig. Djävulsbacken 3 gånger, eftersom jag springer samma varv om och om igen. Idag 3 ggr. Men jag tog mig upp och fram lättare än förrut. Tredje varvet gick av sig själv. Och jag slog rekord idag. Genomsnittsfarten var 8.21. Snabbast ever. Och hallå, jag vet att ni duktiga, snabba löpare därute kanske undrar hur jag tänker. 8,21? Skulle det vara bra? Tja, inte om jag jämför med er. Men jag jämför ju med mig själv. Och 8,21 är bästa hittills. På 8 km. Det går sakta men säkert framåt med betoning sakta. Haha!!

Och vad har jag att tacka för denna helomvändning då? Jo, jag tror att det är intervallträningen jag har börjat med. 30-20-10-metoden. Jag tror att det är tack vare den jag är starkare och snabbare. Nu om 2 dagar kör jag intervaller igen och sen är det milen som gäller. Och loppet närmar sig.

d40d6e783cc7612cd0f47ec92567c75a

Så nu sitter jag här i soffan igen. Piggare efter 8 km än vad jag var innan :-D! Och mycket stolt. 8 km, 8,21/km! Nu kan jag ju börja jobba med tid också. Inte bara distans. Kul!

Love and Light

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till I think I go for a run!

  1. pippilotti skriver:

    GRATTIS WAO!!! SÅ inspirerande att läsa om detta genombrott! Att det till slut kan kännas BRA att springa. Nu ska det ske 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s