Kajak och vandring

Fredrik från Stångenäs Kajak ringde igår och meddelade att lördagens kajaktur är inställd. Jahapp, så var det med det. Men han skulle kolla över vilka andra dagar de ska ut och återkomma till mig. De brukar gå ut på lördagar men jag jobbar så gott som alltid lördagar och den lördagen som skulle komma nu var jag faktiskt ledig för omväxling skull. Men ingen idé att hänga läpp för det. Allt sker av en orsak, som jag sa till Fredrik vilket han tyckte var ett härligt sätt att ta ett negativt besked på :-). Jag väntar på att han ska återkomma. För en kajaktur blir det. Förr eller senare.

Sen har jag ju kollat vandringsturer. Allt ifrån Lappland till Dalsland och Värmland. Det finns turer där det går att hyra små torp/stugor långs vägen. Enkla sådana. Inget indraget vatten etc. Men natur inpå knutarna. Vid sjöar. Och i skog. Och jag tror att jag har hittat en vandrar-kompis att hänga med. Skulle vara kul att göra denna första tur ihop med en annan likasinnand. Planeringen oss emellan har inte ens kommit igång men vi spånar! Men det var lite kul när jag frågade henne för hon hade tänkt samma tanke, att hänga med. Vi ska även försöka pussla ihop kajakturen ihop. Dessa scheman som är så fullspäckade! Men då är också detta fröet sått. Jag vill dra iväg redan i höst. En kort vandringsresa på kanske två övernattningar.

11863296_1632287750388589_6682128565754793934_n

I am on my way. As always. Utvecklas, lära nytt, utforska! And I love karma!

Kram

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kajak och vandring

  1. Ann-Mari skriver:

    Amazing och så sant ♥

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s