Lisa för min själ

Ojoj mycket nu. Hektiskt som faan. Mycket tid spenderas på hotellet. Utbildning (pågående och ny på gång). Löpning och lopp som närmar sig. Vardagsliv som också kräver sitt. Jag gläds åt bloggen och läsare som hittar hit. Så mycket positivt som dyker upp hela tiden. Möten. Och ett ständigt pågående personligt utvecklande. Det finns så många kvinnor i mitt liv som kommit nära. Jag är så tacksam över det. Vi kvinnor är så häftiga :-). Så enkla. Inte komplicerade som män!

Ikväll, på en torsdag, sitter jag med ett glas mousserande rosé. Efter skratt och full fart hela dagen. Efter möte med gammal kollega från Örebro. Efter väninne-snack under dagen och väninne-telefonsamtal på kvällen så sitter jag i soffan med tända ljus överralllt i hela huset medan det är totalt kolsvart på andra sidan vardagsrumsfönstret och landar för första gången idag. Rökelse. Klockan är 22.45. Enrique Eglesias på youtube.

Och Mr Tyler. Please marry me!!!

Och bästa motley-låten. Ever!

Ja, så här kan man landa också. Vin och musik. Glad poppig, tuff rockig och mörk låg. Men det mörka låga syns sällan på bloggen :-). Precis som det ska vara. Endast tillägnat dem närmsta.

Jag och pappa sjöng. Han bakom ratten och jag i baksätet. Ljusgul amazon…eller var det mercan?  På 70-talet.

Och ihop med mamma var det Harry Belafonte. Vi kan texten. Hon och jag. Hon tog med sig 50-talet in i 70-talet. Still alive 2015 :-).

Mina föräldrar förde sin musik vidare till mig. Jag fick egen musiksmak och förde den vidare till mina barn. Jag och sonen har varit på massor av konserter. Metallica, Megadeth, Judas Priest, Slayer, Ozzy, Anthrax bla. Men sen får jag musik av dem. Tove, Jonas och Magne. Musik sträcker sig över åldersgränser. Musik har inget med ålder att göra alls faktiskt. Varenda gång Owl City kommer på radion tänker jag på svärsonen t.ex. Och Lana Del Ray är min Tove. Och om det finns en grupp som mina ungar kommer koppla ihop med mig så är det nog Aerosmith.

Så det får bli en Aerosmith till då!

Våren jag flyttade tillbaks till Bohuslän valde Aerosmith att ge konsert upp i Stockholm. Motsatt håll som jag skulle åt. Jag hoppas att de kommer tillbaks för vad skulle jag ge för att se dem? Allt! 🙂

Kvällen passerar och jag kommer att lyssna på musik ytterligare någon/några timmar. Lisa åt min själ. Men bloggen lämnar jag nu.

Gonatt

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s