Bohusleden igen.

Jag fortsätter att reka Bohusleden. Idag gick vi på leden på nytt ställe. Vad jag saknar hittills på leden är öppna landskap. Det är mycket skog, vilket är jättmysigt om den är lite öppen och inte helt igenväxt och man vandrar genom buskar och sly. Men då och då kommer vi fram till en glänta eller öppen skog. Skitfint. Idag gick vi längs en insjö och hittade på ett vindskydd där vi tog igen oss ett tag.

SONY DSC

Mot vildmarken! …eller nåt…

SONY DSC

Vilda djur bakom taggtråd.

SONY DSC

Matilda är sååå redo att dra till skogs! ”Koppla loss mig!!”

SONY DSC

And off she went! ”Kommer du?”

SONY DSC

Insjön.

SONY DSC

SONY DSC

Simma, simma, bada!

SONY DSC

Vindskyddet låg fint 🙂

SONY DSC

Vid strandkanten tog vi igen oss lite.

Vädret förändrades. Det började blåsa upp ordentligt och mörka moln tornade upp sig över trädtopparna. Och hade jag plockat med kläder för väderomslag? Förstås inte! Vi packade ihop och gav oss av tillbaks till bilen. Verkligen ett tryggt vildmarksliv…bilen inom 1 h gångavstånd! Jag hade inte klarat mig ett dygn med den kompetensen jag har idag kan jag säga!

I bilen hem for blixtrar över himmelen och regnet stod som spön i backen. Hem till ombonat dockhus och en stor kopp te med söt liten aussie sovandes vid mina fötter. Imorgon bär det av till Torp i Uddevalla. Jag ska se om jag kan hitta någon skön fleece-jacka/tröja. Ska kolla underställ också. Längtar till höst och vita vintrar i skogen! Jag förbereder och planerar haha.

Kram

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bohusleden igen.

  1. Ann-Mari skriver:

    Du lär dig Pia, snart är du fullfjädrad vandrerska! Vilka otroligt fina miljöer du har omkring dig, blir bra det där.

    Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s