Mitt enkla liv

Åh älskar att komma hem när skymningen faller. Dessutom tunga skyar. Av med dresscode och på med mjukisbrallor. Krama katter och aussie. Sen ut i grönsakslandet. Jag får sådan energi av höstigt väder. Det är precis som om jag hållit andan hela sommaren och nu kan andas ut och dra in ett djuuuuupt andetag. Men ut på gården och grönsaksland. Hyresvärd som ville slänga ett ord från altan. 10 minuters catch-up. Sen kopplade jag Matilda vid stupröret till logen…eftersom hon vallar allt som rör sig. Från små barn, taxar till rådjur! Men hon är glad ändå. Matte är hemma och hon får vara med på ett hörn.

Så, in och hämta spade och gräva upp purjolöken. Som borde försåtts men som jag inte visste. Men det blev några lökar ändå. Sen tog jag upp de sista morötterna också. Nu är det bara grönkål kvar. Som jag låter stå kvar. Jag plockar några blad allteftersom det kommer nytt. Till min smoothie. Vilken lyx! Grönsakerna fick ligga på trappen medan jag tog Matilda ut på liten promenad. Släppte lös henne så hon fick rusa lite. Då spratt det förstås upp ett rådjur längre fram. Men nu har ju jag inte en jakthund så medan min Matilda var fullt sysselsatt med att lukta och nosa så sprang ett rådjur hela fältet över utan att Matilda märkte det.

10469482_1016290188381036_7957930236887896401_n

Sen hem igen och rensa lök och morötter. Rensade och tvättade ligger de nu i kylskåpet. Imorgon ska jag ta hand om dem. Löken ska skivas och frysas. Och mörkret faller på utsidan trots att klockan bara är barnet. Så härligt. Och snart får jag börja använda kamin igen. Ett enkelt liv. Med mig vid rodret. Endast! Livet har aldrig varit bättre. Nästan så jag spricker!!!

Kramar

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s