Adventure ahead!

I nästan hela mitt vuxna liv har jag haft barn att ta hand om. Sen jag var 18 har jag jobbat heltid och t.o.m. mer än så. Idag ser livet helt annorlunda ut. Jag jobbar 75% och har inga barn att ta hand om. En helt ny värld har öppnats sig sen förra året. När yngsta flyttade hemifrån. I ett år har jag varit helt ensam. Vilket i sin tur betyder att det har funnits en hel del tid till reflektion. Vad ska jag göra nu? Ingen skrämmande fråga alls. Jag älskar ensamhet, har alltid gjort. Och nu är jag här. Mitt i min ensamhet.

Nya intressen har dykt upp. Gamla intressen har djupnat och funnit fäste för livet. Jag är inte längre ett rö för vinden. Livet vecklas ut framför ögonen på mig. Jag bestämmer takten och vägval. Nya människor har funnit sin väg in i mitt liv. Människor med samma livssyn, samma intressen, samma nyfikenhet. Det känns som om det kommer så mycket häftigt till mig just nu. Tove nämnde häromdagen Kvikkjokk till mig. Skickade en länk. Jag vill åka dit med henne. En dag. Om två år kanske? Olika halvmaror hittar sin väg till mig via nätet. I häftig terräng. Tänk om jag skulle….? Skrämmande och lockande på samma gång. Det finns så mycket att ägna sitt liv åt. Resten av mitt liv. Allt ska inte göras nu! Halvmaran måste jag träna på. Hur länge? Har ingen aning.

ba7c5120103dea263605b91449049a3d

Nämnde för Gustav, äventyraren, vad jag och Tove pratar om. Jag vet ju att han kan ALLT om vandring. Och ja, han gick igång haha. Visade bilder på deltan vid Kvikkjokk. Där kan man hyra kajak, sa han! Och vackra bilder som visade på vandringsleder. Berg att vandra uppför. Han få hänga med! En dröm att nära och hålla vid liv. Så nya mål sätts upp. Kvikkjokk, Sarek och Padjelanta. Jag har så mycket att lära. Vinden under mina vingar!!

Imorgon bär det av till Norge. Vandra i Hvaler kommune. Ö-landskap. Broar och tunnlar. Öppet hav. Packa ryggan med kaffe och raw food. Jag, Jannice och Matilda. Vi har ingen aning vad som väntar oss egentligen. Vi vet att det finns vandringsleder på den största och sydligaste ön. Dit styr vi kosan imorgon. Jag hoppas på en hel dag i häftig natur. Upplevelser. Och jag och Jannice har nog en del att prata om. Som vanligt. Hon pluggar till personlig tränare, kost och träning. Så intressant. Och coolt :-)!

11855699_10153803002134523_6314589925452474162_nHehe 🙂

Imorgon bär det av!! Love my life!

Kram

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s