En dag helt utan planer

Idag skulle jag springa mitt första lopp, någonsin. Men jag har valt att hoppa det eftersom Matilda är sjuk. Klart det känns snopet men jag följer mitt hjärta och just nu behöver Matilda lugn och ro med mig vid sin sida. Men ingen ko på isen för det. Det finns fler lopp. Och pengen jag betalade för loppet är på inget sätt bortkastat. Det går till cancerforskningen. Fight Cancer fortsätter. För min del med ett rörligt och hälsosamt liv. Jag gör allt jag kan för att min egen hälsa ska vara stark nog att stå emot. Så idag springer jag milen här på Nedre Kärr. 16.00 sharp!

Morgonen började stillsamt. Med lugn och kort promenad. Matilda är hängig men känns ändå lite piggare. Vi tog en härligt promenad i morgonsolen. Sen hem för medicin. Och in med en tvättmaskin. Ja, ibland blir inte allt som man räknar med. Lördagen idag kommer att bjuda på annat är folkfest i Göteborg.

SONY DSC

En tunn, tunn dimslöja ligger fortfarande kvar.

SONY DSC

Min vän Eken

SONY DSC

Bäcken slingrar sig där nere på sin väg mot havet.

SONY DSC

Och ett jäkla kackel och skriande bakom trädtopparna fick mig att höja blicken.

SONY DSC

Gässen nerifrån viken är på någonstans…

SONY DSC

Jag får hänga min tvätt någon annanstans än på tvättlinan idag. Herr Spindel har spunnit sig ett nät.

I skrivande stund fick jag en länk skickad till mig via fb. Höstruset i Göteborg. Ett terränglopp på två distanser 10,5 km och 21 km. Egentligen precis vad jag vill testa ju. Terräng!! Herregud, ska jag? Det står att om man klarar milen på asfalt så kommer detta bli en utmaning. Oj, oj jag ska suga på karamellen lite. Men pirret finns där! Och om jag inte orkar springa hela tiden så får jag väl promenera!! Härligt med vänner som inspirerar och motiverar. Det kan även en mental coach behöva hahah!

En så länge har denna lördag, trots ändrade planer, bjudit på massa härliga överraskningar. Underbar morgonsol, härliga gäss, frisk luft, Herr Spindel och förslag på terränglopp! Och klockan är 9.00. Give it to me!

Kram

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s