Löpning, kajak och wwf

Idag sprang jag på asfalt för första gången! Och ganska plant. Bara för att fight cancer-loppet gick på asfalt. Och jösses vilken skillnad. Jag slog personligt rekord idag på hastigheten. Jag ska nog lägga upp en asfaltsrutt att springa då och då. Bara för självförtroendets skull :-). Men det var coolt på något sätt att springa på landsväg. Alla bilar jag mötte ute i nowhere. De i bilar och jag i löparskor. Jag med höjd blick långt fram där vägen försvann över kullen. Eller jag i mitten av motgående körfält eftersom det inte var någon trafik. Raksträckor. Och när det kom en bil långt där framme sprang jag in till vägkanten och höll mig där till den passerat. Sen sneddade jag ut på vägen igen :-).

20150919_163257

Sen hittade jag en skitsnygg kajak på nätet. Lila förstås haha. Den drömmen får jag se om det blir något med. Först lite föredrag att lyssna till och lite kajakturer med kunnigt folk. Men jag tror att fröet kommer gro och växa till sig. Jag tror att kajakpaddling kommer bli en del av mitt liv. Jag tror det. För sedan jag paddlade första gången för två år sedan har känslan inte släppt mig. Det var en obeskrivlig känsla. Att vara så nära ytan. Att vara så nära klippor som brant störtade ner i djupet. Tystnaden och stillheten.

nuka_gt_purple-black-2En tjej-kajak. Storleksmässigt. Money just comes to me…!!! Och Matilda ska med :-).

Trots att jag missade loppet idag har det varit en bra dag. Matilda låg precis och gnagde på sitt ben. Ett tecken att hon är på rätt väg igen. Om än lite tagen fortfarande. Och jag har blivit fadder i WWF idag. Det känns bra. Vi i västvärlden överkonsumerar. Nu ger jag lite tillbaks.

track.adform.net

Nu väntar hektisk vecka igen. Men Matilda börjar bli frisk. Vi ska springa ihop i veckan. Ge oss ut på nya äventyr. Det finns en stuga/koja långt, långt in i skogen. Dit ska hon och jag och reka. Jag och mamma ska till Uddevalla också. Och jag kommer att avsluta coachutbildningen i veckan. Full fart således!

Love and Light

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s