Welcome home.

Ibland kan det verkligen kännas ensamt att vara singel. T.o.m. för en sån som mig. Som älskar egen tid. Men att ha någon att dela glädje och sorg med. Att skratta ihjäl sig ihop med. Eller kunna få gråta hos. Att få skälla ut. Be om förlåtelse till. Att få ta om hand. Att längta till. Längta efter. Att få lukta på. Att mötas i en blick i ett hav av andra. Att bolla idéer med. Drömma tillsammans med. När tiden är mogen så. Men var är du? Jag är här. Waiting.

11836700_683883105047104_6204401962720204558_n

Men helt ensam är jag inte. Det finns många coola vänner där ute. Som jag skrattar ihjäl mig med. Och drömmer tillsammans med. Äventyrsresor. Möten. Fick ett härligt mail från en kvinna jag aldrig mött men som jag har en mailkontakt med. Hon bjöd mig upp till Stockholm, till sig på rawfood och fik. Jag älskar sånt. Så häftigt att stämma möte med en människa i Stockholm och knyta vänskapsband. Att träffas irl. Och åker jag upp till Stockholm så kommer jag med största säkerhet höra av mig. Jag älskar Stockholm. Speciellt Södermalm. Och jag har mina barn som jag pratar med så gott som dagligen. De håller mig verkligen sysselsatt med allt som händer i deras liv. Och inget kan någonsin mätas med den glädje jag möts av varje dag jag kommer hem från jobbet. Matilda, my buddy.

11951834_695888893846525_8299346639628188894_n

Så vänner, barn och aussie är duktiga på att schasa undan ensamheten. Men ibland dyker den upp när ingen finns till hands. Igår kväll var ett sådant tillfälle men redan då avbröts tanken redan efter ett litet tag av en aussie som fick mig att skratta samt telefonen som ringde. Och idag har jag fått min beskärda del av bekräftelse, värme och omtanke från andra. Det här är inte menat som något mörkt inlägg för det är det inte. Jag är otroligt glad över och överraskad av så mycket som kommit till mig idag. Via olika mail, möten och telefon. Ensam ena stunden, ensammast i världen (i 10 minuter). Nästa stund skratt och vänskap, planer och drömmar.

11873545_1016258818434391_7172476956787753537_n

Men jag här här. Waiting.

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s