Love my life song

Sicken härlig dag! Förmiddagen spenderades med ärenden. Och en lös Matilda på Soteleden. Full fart över stock och sten. Över rötter. Med en blick över axeln kollar hon att jag är med. Sitta högt upp på berget och spana ut över fjord och berg. Det är obeskrivligt, känslan jag har när jag sitter där. Och Matilda sitter bredvid. Hon är så söt. Sitter du, sitter jag. Går du, går jag. Min eviga buddy.

My life is my fight song :-). Love-my-life! Can you hear me? Can you?

Jobb från kl 12. Full fart. Stora grupper som konfererar. Mycket som ska stämma. Stor grupp börjar anlända framåt kvällen. Att ta emot och fixa och ordna. Så många bollar i luften och jag älskar det. Hälsade på gamla stamgäster som jag senast såg för 1 månad sedan. Hon 80 år och hennes dotter  i 50-årsåldern. Vi fick ögonkontakt och kom ihåg vårt avsked sist :-). De var så nöjda. De åkte hem och gjorde en ny bokning på hotellet. Och nu träffades vi igen. Ja, jag gillar verkligen mitt jobb.

Hem vid 19-snåret till Matilda. Prommis. Mat och medicin. Tända stearinljus och hälla upp ett glas vitt vin. På med pyjamas. Landa i soffan. Mörkret faller. Ljus tända i hela lilla huset. Messar Prinsen. Messar Todan. Säger åt dem båda att jag älskar dem mest. Fast inte mer än Matilda!!! När mörkret kryper på lägger jag en sjal över axlarna och sätter varma tofflor på fötterna och går ut och sätter mig på altan. I mörkret. Med tomtar som smyger runt husknutarna. Med gäss flygandes över taket på sin väg ner mot sjön. De kacklar och pratar med varandra. Molnen lyses upp av månen vars ljus speglas av solen. Så vackert. Men annars är det helt mörkt. Och det doftar ljuvligt av fukt och höst. Jag undrar vad som mer smyger omkring där ute? För Matilda kan inte komma till ro. Hon går fram och tillbaks längs med altanräcket och nosar mellan springorna. Hon vädrar. Sträcker  nosen upp i luften. Vad känner hon? Hon sätter sig framför altandörren. Hon vill gå in! Jag lyssnar till henne och går in. Jag älskar mörkret, att vara ute, att lyssna till alla ljuden, fantasin. Men Matilda vill gå in. Så då gör vi det! Men jag fick min stund. Som jag behöver.

20150921_201044Asså kan det bli bättre en måndag? Purple is my favourite crayon…pink is Stevens…

20150921_202417Matilda kan inte komma till ro. Hon hör och känner lukten av allt det som jag inte känner av alls.

20150921_203533Kom igen! Jag vill gå in!

Nu ligger vovven och sover nedanför mina fötter. Imorgon går jag upp kl 5 för att återigen ge mig ut på skogstig med Matilda. Sen väntar en dag på hotellet. Hur kunde det bli så här bra?

11701040_946983992009579_605672278568814709_n

Namaste

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Love my life song

  1. Ann-Mari skriver:

    Och ett stort Namaste till dig Pia!

    Underbart, fight song, be strong… and I don’t really care if nobody else belives…….Love and light!
    Kram ♥

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s