Spännande tid framöver

I veckan som kommer arbetar jag 4 dagar. Dagtid, kvällstid. Konferens, reception. Omväxlande och roligt.

I veckan räknar jag med att avsluta mina studier. Allt material är inskickat till skolan och läraren. Nu väntar jag återkoppling och feedback. Nervöst och spännande men samtidigt så kul att äntligen ha gjort något för min egen skull. Jag har en utbildning som verkligen är JAG. Något som jag brinner för och som jag känner att jag bemästrar. Att coacha.

11254018_10153081990597781_8736212862721016955_n

I slutet av veckan återvänder jag till Västerås. Närmare bestämt till en kursgård i Surahammar. Min livscoach-utbildning påbörjas. Det är 1,5 år sen jag sist var i Västerås. Jag bodde där i 18 år. Jag levde ett helt liv där. Med barn och eget företag. Säljjobb. Jag känner stan och den tillhör mig. Den också. Jag känner mig hemma på många ställen. I Västerås finns vänner som jag hoppas hinna möta upp. Känslan när jag kör in i stan på motorvägen som jag kört på 1 miljon gånger tidigare. I ett annat liv. Det ska bli så kul med utbildningen. Läraren verkar otroligt kompetent. Och alla mina klasskompisar som jag ska umgås så tight med. Nya vänskapsband kommer att knytas.

11709247_672291232872958_7342293043468403993_n

I slutet av veckan kommer min älskade prins hem och tar hand om sin lillasyster Matilda medan jag är borta. Jag lämnar hemmet på morgonen på fredagen och kör till Västerås. Magne lämnar Göteborg efter skolan kl 11.00 och tar bussen till Nedre Kärr. På söndag kommer jag hem sent och Magne har förmodligen redan tagit bussen tillbaks ner till Göteborg. Vi kommer inte att ses. Men det gör inget. För redan 2 veckor senare kommer han hem igen. För jag har bokat in oss på hotellet den 16 oktober. Och för att vi ska kunna göra detta, han och jag, så kommer min dotter och min svärson också upp. Och passar DERAS lillasyster Matilda. Och på lördagen sen och kanske även söndagen så ska vi alla umgås till 110%. Tove har lovat göra pizza till mig och Magne lagom att vi återvänder hem från hotellet. Det ska bli underbart att ha alla under samma tak igen. Mamma-särken får återigen plockas fram.

a501ccb934eab51f0980047193f2671a

Söndagkväll. Stilla och tyst. Och en fullmåne som har full inblick på mig där jag sitter i min soffa i vardagsrummet. Utanför mitt fönster är det kolsvart. Och så det där helt runda vita som hänger mitt i det svarta och lyser på mig. Snart är det dags att börja elda i kamin också. Jag hade 18,2 grader inomhus imorse. Lite kyligt. En så länge är allt lugnt och stilla. Imorgon kl 12 sätter min vecka igång. Men fram till dess ska jag njuta av en hel måne ikväll och en lugn morgon imorgon.

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Spännande tid framöver

 1. Ann-Mari skriver:

  Så härligt, att ha klivit på tåget på en resa som bara fortsätter medan du liksom bokat biljetter till nästa destination redan. Underbart! Det kommer att gå suveränt, jag hade svårt att hitta orden i omdömet men jag tror du vet ändå vad jag tycker. Det har betytt massor för mig och jag följer med på resan, såhär vid sidan om. Tycker det lät suveränt med det där vinglaset i framtiden… vi kör på det!

  Vi har ju helt klart samma musiksmak iallafall… fight song… den går varm… och högt! Ha ha ha.
  Efter ännu en dag med hästkurs svävar jag…. klart att det är det som lyfter mig – högt!!

  Kram ♥

  Gilla

 2. iamittilivet skriver:

  Lycka till!!! Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s