Mina morgnar

Igår var en rörig dag. Jag drog till mig det ena efter det andra. Lagen om attraktion. Så enkelt. Men när man är mitt uppe i lagen om all jävulskap får man jobba hårt för att ändra skutans riktning. Jag gjorde ett dåligt jobb på den fronten igår kan jag meddela.

Känslan följde mig in i sömnen och mitt i natten vaknade jag med samma dåliga känsla inombords. Fast då tog jag mig samman. Nu får det vara nog, sa jag till mig själv. Faktiskt. Jag sa det :-). Så jag steg upp och ställde mig vid fönstret i vardagsrummet. Det var lite kyligt och rått. Golvet under mina fötter var kallt. Dimma ute. Och en stjärnklar himmel med en måne som lös klart. Jag hittade tillbaks där jag stod. Det var så obeskrivligt vackert, ensamt och mörkt där ute. Den braiga känslan började ta plats igen. Och knödde bort det som oroat. Oroat i onödan! Allt som sker sker av en anledning. Simple as that. Och det är meningen att vi ska lära oss av det som händer oss. Inte streta emot. Bara följ med och ta det lugnt, för allt blir ändå bra till slut.

11220083_1016289455047776_4221389249878885447_n

Min morgon började med meditation. Jag tror vi alla är som öppnast just när vi vaknar. Jag är det defenitivt. Att meditera det första jag gör innan dagen tar vid. Innan allt vaknat. Jag började dagen i en helt annan stämning än igår. Idag var det med tillförsikt och förväntan jag klev ur sängen. Och ribban sattes för dagen. Det har varit en underbar dag. Härliga möten och skratt. Efter meditationen gick jag upp och satte mig i soffan. Tände ett stearinljus och la korten. Frågade efter vägledning i dag. Jag drog kortet Översteprästen. Och där stod bla att läsa: Detta kort kan peka på ett möte med en andlig lärare eller mästare. Sök upp grupper i personligt växande. Lyssna till vad ditt hjärta säger.

Imorgon åker jag till Västmanland och påbörjar min utbildning till cert.livscoach. En resa i personlig utveckling tillsammans med en grupp människor och med en andlig lärare vid namn Själens Krigare. Just saying.

new-picture-26

Jag är övertygad om att dagen blir hur den börjar. Ta inte med dig gårdagen! Börja dagen på nytt. Hitta ditt sätt. Mitt sätt är meditation.

Nu ska jag börja packa ryggan. Ringa sonen och gå igenom detaljer. Kl 8 imorgon styr jag mot Västmanland. Jag är så förväntansfull så det är inte klokt. Ännu en milstolpe ska nås.

Kram

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mina morgnar

  1. Ann-Mari skriver:

    Ofta får man svaren på sina frågor och funderingar om man bara är öppen för dem… de där små kommentarerna, texten i en artikel/blogg eller en sångtext rent av. Gång på gång har det hänt mig här på din blogg och likaså idag. Det där att kunna släppa och gå vidare, att börja dagen som ett nytt oskrivet blad. Så otroligt svårt ibland men ändå, det är ju sant. Får jobba fram mitt sätt för det behövs!

    Lycka till Pia! Är så nyfiken 🙂

    Kram ♥

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s