1:a livscoach-helgen

En riktigt rolig, utmanande och andlig helg är tillända. Jag har vänt ut och in på mig själv. Jag har reflekterat, utmanat mig själv och svarat på 1000 frågor. Är den värld jag lever den sanna? Är din värld sann? Nä, förstås inte. Den är endast sann för en själv och ingen annan. Tänk om vi alla kunde ta till oss detta. Du är endast ditt egna rättesnöre och ingen annans. Var ödmjuk i möten med människor. Sluta döm eller tro att din åsikt är den rätta. För som sagt, den är bara rätt för dig. Love it!

Jag har kommit till en del insikter i helgen. Trots att jag tidigare arbetat med personlig utveckling. Vi är verkligen, verkligen djupa hav!!! Men också annat. Som jag har tagit tag i i dag. Jag har vänt mig till en person för att få hjälp med att styra upp blogg och hemsida framgent. Hur ska allt knytas ihop? Målgrupp? Etc, etc. Jag har en tendens att skjuta saker på framtiden och det har jag gjort med den här biten också. Varför? Vet ej, jag får dyka ner i havet som är jag och leta efter det svaret. Men nu har jag ialla fall tagit tag i det och satt bollen i rullning. Spännande värre!

SONY DSC

Kursgården

SONY DSC

Sov-längan till höger i bild.

SONY DSC

Tidig morgon.

SONY DSC

Kjells bakruta. Han berättade att när han precis satt dit texten kom en man fram till honom och sa: ”Jaha, så du är i porr-branchen!” Så tänkte han :-)!!

Det var en härlig helg med 21 andra människor. Och läraren. Så många kloka ord och så många skratt. Dans och meditation. Afrikansk dans och indiansk! Jösses vilken rytm. Och så alla dansade sen då! Vi som precis mötts slängde alla hämningar och lät våra kroppar följa trummors rytm. Man kunde inte tro att det var ett gäng främlingar utan människor som känt varandra i månader! Jag älskade dansen. Det gjorde alla vad som det verkade. Sen som avslut varje sen kväll, en trum-resa. En meditation till ljudet av Kjell Haglunds trummande och röst. Mäktigt. Och jag hade en del upplevelser i dessa meditationer.

Det kändes tråkigt när helgen var till ända. Gruppen var som en varm bubbla för mig. Människor var andliga, intresserade av mat och hälsa. Somliga var kreativa och en tjej satte sig vid pianot och spelade och sjöng egenskrivna låtar. Så vackra och med en röst som fick mig att rysa. Djupa människor, filosofiska människor. Och alla vill bli livscoacher. Wow! Men helgen tog slut och jag lämnade Västmanland. Styrde kosan mot väst och havet igen. Där mitt hjärta verkligen finns. Mitt lilla hus. Min Matilda. Och min älskade son som jag fick pussa på och som stannade över natten, vilket gjorde att jag fick gå upp tidigt imorse och göra frukost till honom. Mamma-särken fick åka på.

SONY DSC

Bara veg-mat.

SONY DSC

Några av eleverna 🙂

SONY DSC

Här intog jag mitt morgonkaffe. Innan världen vaknade.

SONY DSC

Som gjort för meditation

Idag blev jag också godkänd diplomerad mental coach!! Tack till er som jag fick coacha och som också tog sig tid att ge feedback som ni mailade till min lärare. Tack, tack, tack. Häftig känsla att målet är nått. Kan knappt fatta det. Men nu är jag mental coach. Sug på den!!

Sen vill jag avsluta med en annan mening som stack ut i helgen:

Det finns vinster i alla negativa beteenden. (Hade det inte funnits det så hade vi ju slutat upp med dem, elr hur)? Tänk på den du.

Love and light

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till 1:a livscoach-helgen

 1. Ann-Mari skriver:

  Ooooh ja, de där vinsterna… som sen också blir till förluster av annat som kunnat fylla dess plats. I know!!!!

  GRATTIS PIA!!!! You did it! Go Go Go – eller hur?!

  Verkar som om du haft det mer än toppen, så underbart! Härligt att komma in i en grupp som man klickar med och att sedan få ta tag i saker – på riktigt. För att man är redo. Fint ♥

  Här sitter jag och känner att livet liksom bubblar i mig. Har varit ledig i fyra dagar där jag fyllt på batterierna och njutit, kan man ha det såhär bra?! Samtidigt så har alla möjliga känslor fått plats de här dagarna, inte bara de positiva men ändå – min plattform har lyfts upp flera steg uppåt och jag landar inte alls lika långt ner när jag faller längre. Jag fångas upp och känner, låter det komma, vara och passera. Helt fantastiskt!!

  Fokuset är ett helt annat och jag är så himla tacksam. You know Pia ♥

  Kram!

  Gilla

  • Frihet i blodet skriver:

   Vad härligt med ledighet! Speciellt om man tar vara på den. Jag har varit ledig i 6 hela dagar!! 3 dagar gick åt till utbildning och fara land och rike runt. 1 dag till vila. 1 dag till att sortera och rensa i hemmet. I dag ska jag rensa lite i garaget. Plats görs till mitt kommande liv haha. Sen meditation morgon och kväll. Och känslor får ta plats, Ann-Mari…eller hur?! Allihop! Rädslorna är spännande, eller våra negativa beteenden. Oj vad man kan hitta där hehe!
   Och tacksam är bara förnamnet. Love my life!
   Ljus och kärlek till dig!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s