Göra livet enklare

Ja, jag minskar ju ner på mina tillhörigheter. Jag har hållt på att sålt grejer i flera år nu. Jag gör några tafatta ryck i mitt garage. Lägger ut till försäljning. Men sen rinner det ut i sanden och garaget få stå där, forfarande med miljoner grejer. Jag är på väg mot ett lättare liv. Ordagrant. Mitt liv ska inte väga. Bort med grejer.

Imorgon ska jag ner till Göteborg och fira sonen som fyllde 20 år igår. Vi ska fira hemma hos dottern och svärsonen. Och jag tar med mig grejer från garaget som de vill ha och behöver. Böcker, hyllor, arvegods etc etc. Och imorse var jag igång i garaget redan kl 7 på morgonen. Jag har köpt grejer till Matilda för att göra livet enklare och roligare även för henne. En skruv att sätta i gräsmattan och en jätte-jättelång lina att fästa i. Så medan Matilda fick sin frukost utslängd över hela gräsmattan öppnade jag portarna till garaget och satte igång att arbeta. Kändes härligt att Matilda fick arbeta hon också…med nosen.

Så livet lättar så sakteliga. Jag ska också be ungarna att komma hem så att vi kan gå igenom garaget ordentligt. De får bestämma vad som ska ges eller kastas bort. Jag har också bokat upp mig på coaching några timmar med en livsdesigner och digital nomad. Coachen behöver coaching. En investering i mig själv.

Sen har jag också köpt ett midjebälte med koppel för att ha när jag ska ut och jogga med Matilda. Livet blir enklare och roligare ännu en gång. Vi testade midjebältet i dag och det var skitbra!! Vi sprang 5 km hon och jag. Matilda har idag fått arbeta både med nos och kropp och klockan är bara 10.15 ännu! Och jag har fått ägna tid åt att röja i garaget och joggat 5 km. Vilken härlig förmiddag!

20151009_100549Efter joggingturen tog jag av mig hörlurarna och ser hur Matilda sitter som en staty vänd bort från mig. Och då hör jag ljudet också. Det är vargar som ylar! Vi stod där hon och jag och lyssnade till ett ljud som i alla tider fått människor att stelna av skräck. Men dessa vargar bor jag granne med och det är inte så spännande som det låter. För min granne är Nordens Ark och de har en vargflock. (Jag vet inte varför de har en vargflock, varför vargarna inte är fria). Men idag ylade de något helt fantastiskt. Och Matilda lyssnade till sina släktingar och förstod helt klart vad de sa.

Imorgon bär det av ner till Göteborg med present till sonen och bilen fylld av grejer till dottern. De sätter bo och jag håller på att avveckla mitt haha!

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s