Det kom en bukett blommor

Här kommer man hem från jobbet efter ett kvällspass, springer omkring och öppnar dörrar och släpper in och ut katter, utfordrar dem, rastar Matilda, leker med Matilda, tänder upp alla stearinljus och funderar på att tända kamin. Ett glas vitt vin hägrar där bak i huvudet. Jag går ut i köket och ser något stort pappersförsett som ligger i vasken. Det är blommor! En hemlig beundrare, var det första jag tänkte! Någon som har fått syn på mitt vackra anlete eller på annat sätt fått upp sina ögon på den sympatiska människa jag nu en gång är.

Jag slet upp papperet. Det var en sådan vacker bukett från handelsträdgården här intill. Och där var ett kort nerstucket. Vem kunde det vara från? Ja, nu var det ju ingen hemlig beundrare! Min enorma besvikelse gick snabbt över när jag såg vem det var ifrån. Skolan där jag läst till dipl. mental coach gratulerade mig till en väl genomförd utbildning. Vilken grej. Att skicka ut blommor till alla som klarar av utbildningen. Så väldigt omtänksamt och så väldigt uppskattat. Jag blev så glad. Och återigen påmind över att jag är färdigutbildad nu. Imorgon ska jag maila läraren och be honom hälsa och tacka.

20151013_214218

På något sätt måste blombudet fått tag på min hyresvärd som i sin tur satt in blommorna i köket hos mig. Matilda släpper inte in någon annan. Det är jag, mina barn, hyresvärden och hans son som kan gå in hemma hos mig. Matilda, den lilla tuffingen släpper inte in någon annan. My buddy!

Det har varit en fantastisk dag. På jobbet mötte jag en barndomskompis från Havstenssund. Hon var där och konfererade och kände igen mig…jag ser ju ut som 15 år fortfarande! I övrigt härliga möten i vanlig ordning. Skratt och flams. Och lite tidig hemgång. För det var så lugnt.

Började dagen i positiv anda och kommer också sluta dagen på det sättet. Men det skulle ju vara nice med en beundrare som skickade blommor. Det har jag aldrig saknat förrut men nu väcktes ju tanken…en ny affirmation är på ingående. Attraktionslagen!

Gokväll

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s