I ständig förändring.

Idag har jag bokat in mig på kajakpaddling. Lördag 31 oktober bär det av ut på Gullmarsfjorden tillsammans med vana paddlare. Jag känner hur förväntan växer. Så mycket nytt att lära. Våtdräkt och grejer. I 4 h kommer vi vara ute. Stanna till på någon kobbe och fika/käka lite. Men det härligaste kommer helt klart bli paddlingen. Jag är säker på att detta är ett nytt intresse som kommer växa sig stort hos mig.

En man sa till mig för inte så länge sen, när jag nämnde att jag vill besöka nationalparker i norra Sverige, att han inte visste att jag hade dessa intressen. Nä, svarade jag. Det visste inte jag heller förrut. När livet levdes i ett ständigt brus och input från alla håll och kanter. Jag har saktat ner farten! Lever mer här och nu. Tar mig tid att ta reda på vem jag verkligen är. Där inne. Allteftersom jag skalar av det som både jag, andra och samhället i stort lagt på mig. Jag är i ständig förändring. Är du?

11753667_1004429162950690_4522484309789723587_n

Ska det fortsätta i den här farten kommer jag inte att gås att känna igen om några år, hehe. Men jäklar vad jag längtar till 31 oktober! Det kommer bli helt underbart. Jag ska börja paddla havskajak! Äntligen. Och dagen innan, på fredagen, håller Sören Kjellkvist ett paddlingsföredrag i Lysekil. Det måste jag förstås lyssna till. Ja, den helgen blir det paddling, paddling och åter paddling. Om två veckor. Here I go. Again :-)!

Så, har du själv några planer i självförverkligande? Några drömmar som inte är allt för stora att uppfyllas inom den närmsta tiden? Något som kanske t.o.m är lite skrämmande. Men där den där lilla rösten gör sig hörd…jag vill testa!

Tell me :-)!

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till I ständig förändring.

  1. Ann-Mari skriver:

    Åh, men det är ju så himla härligt. När man får vara så öppen att man kan se någon annan med nya ögon, fastän bekantskapen är gammal. Att upptäcka ett nytt lager och nya djup i en person man redan känner. Sånt tycker jag är coolt. Hade en gång en som stod mig nära som tyckte sånt var oerhört skrämmande, som aldrig kunde acceptera att andra förändrades – idag känner jag att jag är tacksam för att jag själv tänker annorlunda. Vilken frihet!

    Hos mig finns utmaningen och rädslan att göra något som någon annan inte riktigt lyckats med. Kommer jag att fixa det? Kommer jag att kunna hantera det? Framåt uppåt 🙂

    Kör på Pia!! Härligt ♥

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s