Till den viktigaste personen i ditt liv.

Så, där vaknar du en morgon. Med planen som funnits i ditt huvud några dagar. Att ge personen som du älskar allt den behöver för kropp och själ idag. För att må bra, hålla sig frisk och känna sig älskad.

Vad säger du till den här mycket speciella personen när ni vaknar? Kanske, ”godmorgon min älskade. Idag kommer jag ge dig all uppmärksamhet och all kärlek du behöver. Både till kropp och till själ. Idag är du värd det bästa. Du ska få god och hälsorik mat. Du ska få vistas ute i naturen med mig. Vi ska träna för att din kropp ska bli stark och full av energi. Vi ska ha härliga upplevelser idag, du och jag. För jag älskar dig! Och du är den som betyder mest för mig i livet. Idag är jag din helt och hållet.”

Jag personligen skulle tillägga att: ”all mat som serveras idag är till ditt bästa, allt levandes bästa och till naturens bästa. Inget du kommer äta idag har lidit eller fått dö för din skull. Inget som ger dig sjukdomar såsom socker eller kött kommer serveras. Inga mejeriprodukter heller. Inget besprutat. Din kropp kommer bli boostad idag.”

Du talar om för den här personen hur viktig den är för dig. Hur mycket du beundrar den, behöver den och ser upp till den. Du talar om hur vacker du tycker personen är. Ni äter gott och nyttigt under dagen. Ni tillbringar dagen utomhus. Inget internet under hela dagen eller annat som distraherar. Ni tar en löprunda eller kanske något annat som ni tycker om att göra för att få upp pulsen. Allt för kroppens och själens skull. Ni skrattar. Och är så tacksamma för det liv ni har.

Hela dagen passerar med din fulla uppmärksamhet riktat mot den här viktiga personen i ditt liv. Du vill att den ska må bra på alla sätt och vis idag. Känna sig älskad inifrån och ut. När ni sen går och lägger er på kvällen, efter att ha gett din älskade ett eget kvällsspa och en rykande kopp örtte kanske, så avslutar du dagen som du började den med att tacka personen för att den finns i ditt liv och att säga att du älskar den.

Den här personen, då? Vem är det? Jo, det är ju du förstås!

12108943_913615965340174_1636753383953704761_n

Love and Light

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Till den viktigaste personen i ditt liv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s