Julafton 29 December

Liten tacksamhetslista inför kvällen:

 • Spenderat dagen i Göteborg
 • Kramat på son, dotter och svärson
 • Ätit fantastisk vegansk helgmiddag
 • Son och dotter kramas och skrattar ihop
 • Häftiga, humoristiska, energifyllda, intelligenta diskussioner med unga intellektuella
 • Har fått Fjällrävens ”Kånken”-rygga, vegan-kokbok, tvålar från Lush och The Body Shop.
 • Promenerade en sväng på Lundby med dotter
 • Skratt
 • Fick rökelse och veganmjukost
 • Känslan att köra in i Göteborg där förväntan inför möte med barn växer
 • Känslan att köra ur Göteborg och följa skyltar det står Oslo på (inte Stockholm, Västerås, Uppsala eller Eskilstuna). Jag är hemma nu.
 • Pratat minnen
 • Hem till ett tyst hus vid havet, tända kamin och stearinljus. Dricka te.

e3cb3123796ae0edf8969e798ed0bf15

Och slutligen en tanke till Motorhead som inte längre existerar mer än i människors hjärtan. Förr när grupper slutade spela berodde det oftast på ovänskap medlemmarna emellan eller att de ville vidareutveckla sig. Idag slutar grupper att spela för att sångaren dog av ålder. En helt ny tid tar vid, känns det som.

Jag har tagit med sonen på många konserter just för att han ska hinna uppleva dessa gubbar innan det är för sent. Tiden rinner ut. Motorhead gick vi aldrig på men han har sett Judas, Metallica, Megadeth, Iron Maiden, Motely Crue, Ozzy bl.a. Konstig känsla att när Lemmy nu gick bort så finns inte heller bandet kvar. Det blev ju den naturliga följden av hans bortgång. Snart finns inte något av de gamla banden från 70 och 80-talet kvar.

Och för att avsluta så som jag började, med tacksamhet vill jag bara utrycka min tacksamhet att fått vara en del av 70 och 80-talets hårdrockshistoria. Motorhead är tidigt, tidigt 80-tal för mig. R.I.P Lemmy.

Love and Light

Pia

 

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s