10 och en halv dag!

10,5 dag ledigt. Den där halva dagen är viktig att nämna. T.o.m en halv dag är stor lycka för mig. Först en helg i Västerås med inspirerande kursdeltagare och en lärare vid namn Själens Krigare. Kan det bli annat än en tillåtande atmosfär? Jag ser framemot utbildning och nya kunskaper. Jag ser fram emot meditationer och qigong och frigörande dans. Skratt. Även tårar förekommer. Jag sa ju att det är tillåtande! Och jag ska ägna 9 h i helgen med att köra bil. Bara det! Jag älskar att köra. Att vara ensam i bilen. 9 h bilkörning känns som 3 för mig. Jag ska sitta bakom ratten och fantiserar att det är min husbil jag kör :-D!! Affirmera och fantisera min vänner!

Sen väntar en vecka i kreativitetens tecken. Kreativitet kräver tid. Kreativitet kräver att vända sig inåt. Tystnad. Natur. Näringsrik mat. Löpning. Inspiration ifrån helgen kommer att föras med in i veckan. Jag förväntar mig stordåd av mig själv nästa vecka.

Vänner ska också få plats. I Västerås hoppas jag att möta upp med kär vän och hans två vuxna barn. Tiden är knapp. Men jag hoppas att de slänger sig förbi en snabbis så jag får se dem. Sen finns en väninna i Uddevalla där vi har försökt att få till det 100 gånger. Men det är sjukdom och annat som kommit emellan. Men nu, kanske? Vi ska göra ett försök. Jag förväntar mig god mat och ont-i-magen-skratt!

Så med trygg hand lämnar jag över ansvaret för hus och husdjur till sonen i helgen. Kylskåpet är fyllt och sängen bäddad. Och på söndag när jag kommer hem igen får jag krama på honom. Det är nog det härligaste på hela veckan. Att ha sonen så nära att jag kan sträcka mig ut och röra vid honom.

10,5 dagar fyllda med möten, vänner, familj, ensamhet, träning, mat, kreativitet och personlig utveckling. Cant wait.

Som avslutning till de mina:

Dags för själen att landa. Igen! Med början imorgon.

Give it to me!

Love and light

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till 10 och en halv dag!

 1. evakerstin skriver:

  Hej på dig. Ooooo vad härligt det låter. Så underbart att få uppleva, det hade jag verkligen behövt.
  /Leva-Kerstin
  http://www.steeperz.com

  Gillad av 1 person

  • Frihet i blodet skriver:

   Hej Eva-Kerstin
   Efter att ha spenderat så mycket tid i den ”yttre” världen på sistone var det verkligen tid att landa och spendera tid i mitt inre. Jag är nästan pånyttfödd. Kom dessutom till en hel del nya insikter i helgen. Wow, säger jag bara.
   Du verkar ha en mycket intressant blogg. Jag kikade bara in snabbt men ser att du skriver om ämnen som ligger mig nära. Tack för det.
   Love and Light’
   Pia

   Gilla

 2. Ann-Mari skriver:

  Låter härligt och jag hoppas att helgen blev precis sådär underbar som du beskriver den! Hoppas också att resan i ”husbilen” blev fin.

  Kram på dig!

  Gillad av 1 person

  • Frihet i blodet skriver:

   Helgen blev helt fantastisk!! Själen har landat. Haha. Och husbilen gick så fint. Med mig bakom ratten.
   Är jag trög? Eller är jag trög? När jag följde blogginlägget du länkade till tänkte jag först att ”wow, här är något för mig.” Jag gillade t.o.m. trasmatts-bilden! Och livsstilen. Djuren. Jag vill också, tänkte jag! Läste vidare. Sen slog mig tanken helt plötsligt! ”Är det Ann-Mari som skriver?”
   Och det var det! Jag följer ju knappt några bloggar. I stort sett inga alls. Och i och med mitt blogginlägg ovan har det kommit 2 fantastiska bloggare till mig. Just what I needed!
   Skriv Ann-Mari! Skriv! För jag kommer läsa varje inlägg!
   Varmt tack.
   Kram
   Pia

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s