Dags för förändring. Igen. Love Life!

Allt har sin tid. Idag är det är dags att ta nästa steg.För mig.

Jag startade ”Frihet i blodet” januari 2014. Jag gick en ganska oviss framtid till mötes vid den tidpunkten. Då, 2014, var det också dags för nästa steg. Jag var på väg att flytta tillbaka hem till västkusten. Efter 18 år i Västerås. Jag behövde ny bostad, nytt jobb, nytt liv. Jag visste vad jag ville ha. Och inom loppet av några månader föll alla bitar på plats.

Litet hus hittade sin väg in i mitt liv. Ny anställning hittade sin väg in i mitt liv. Jag tog egotid hela sommaren 2014 för att för första gången någonsin möta mig själv. Den sommaren satte jag nya livsmål. Fokuserad som faan mot målet som låg någonstans där framme, vid någon tidpunkt som var oviss, började jag leva ett liv fullkomligt sann mot mig själv. Målet var att en dag arbeta som coach.

Vet man vad och var man vill behöver man inte oroa sig så mycket över hur man ska ta sig dit. Dörrar öppnas av sig självt om man bara går små, små steg i rätt riktning. Idag är jag dipl.mental coach och livscoach. Snart certifierad sådan (jag har f.ö. fortfarande 3-5 platser kvar till reducerat pris för coaching, maila mig bara till frihetiblodet@gmail.com vid intresse). Jag har under nästan 2 månader arbetat med min hemsida. Allt tekniskt har jag lämnat bort till mycket kunnig person men texter, färger, film, bilder, innehåll är mitt. Webdesignern Annika har suttit i sitt hem i Grekland och skött allt det där svåra och hela tiden kommit med förbättringsförslag! Mailandet oss emellan har stundtals varit mycket intensivt. Men nu är den klar. Min hemsida. Mitt företag. Min glädje. Min passion. Min frihet.Mitt syfte. Mitt jag.

Jag vet inte vad som kommer hända med Frihet i blodet. Det kommer finnas en blogg också på hemsidan. Men min känsla med den bloggen är att den kommer bli mer professionell och kanske inte lika privat som denna. Frihet i blodet kommer att ligga kvar men dess framtid är oviss. Jag vill lägga ner tid på mitt företag, mitt coachande och mitt bloggande i och med det. Mitt jobb på hotellet kvarstår också. Men vem vet? När inspiration att skriva av sig kommer krypandes, då kanske jag måste stilla mitt behov och smyga mig in här och lämna ett livstecken. Men, det kommer förmodligen inte bli så frekvent som det varit tidigare.

De här två åren har varit de mest utvecklande någonsin i mitt liv. Så stora förändringar på kort tid. Och så många insikter jag kommit fram till. Och alla människor som kommit in i mitt liv tack vare bloggen och tack vare att jag började sända från annan frekvens. Jag är så glad och tacksam över er alla, att ni varit en del av min resa och förgyllt den massor! Somliga av er har jag haft förmånen att få coacha som del i mina utbildningar. Tack för det förtroendet!! Jag hoppas nu att ni hänger med mig som osynliga vänner, vidare ut i syberspace och kanske läser ni ett och annat blogginlägg på min hemsida? Eller kanske kommer ni att följa mig på någon av de sociala medier jag valt att närvara på. Jag hoppas innerligt det. Och har jag tur fortsätter ni att dela med er av era klokheter och er härliga humor på kommande blogginlägg.

Så jag tackar för mig. Jag kommer finnas på min hemsida fr.o.m nu. Mailen frihetiblodet@gmail.com finns kvar. Ni når mig antingen där eller via hemsidan. Mitt mål är inte längre någon suddig framtid utan tidsperspektiv. Målet står fix och färdigt mitt framför mig, mars 2016. Känslan är ju otrolig!

http://piagustafsson.se/

Avslutar med en låt jag lagt ut tidigare under åren. En låt som förföljt mig enda sen jag hörde den första gången 1988. Då, i en bil på väg ut på motorvägen mot gymet i Los Angeles Ca. Fri som en fågel och själv ansvarig över det som var mitt. Sen dess har det hänt mycket. Ibland borttappad och på villovägar men aldrig har hjärtat slutat slå för min integritet, mitt jag. Och Whitney kommer aldrig sluta sjunga!

Namaste, vi hörs, kärlek och ljus, kramar! Och tack!

Pia

 

 

 

 

 

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Dags för förändring. Igen. Love Life!

 1. pippilotti skriver:

  Heja dig, Pia!! Så häftigt och kul att läsa, blir så inspirerad av din resa! Bara wao 🙂

  Gilla

 2. Ann-Mari skriver:

  Jag är så glad för din skull Pia, din riktning är klockren och du är en riktig inspiratör! Heja dig.
  Däremot kommer jag att sakna dina kloka, upplyftande, inspirerande och peppande ord här på bloggen – riktigt, riktigt mycket. Men jag är tacksam för allt den och DU givit mig. Självklart fortsätter jag att kika in både här och på den nya. Underbart!

  Kram ♥

  Gilla

  • Frihet i blodet skriver:

   Hej Ann-Mari
   Tack för de fina och värmande orden. Nu har jag tagit ett ordentligt kliv utanför zonen hörru! Here I am!
   Och som sagt, jag vet ju inte riktigt hur det blir med mitt skrivande…det återstår att se. Somligt behöver liksom värka fram.
   Jag hoppas förstås att du hänger med in i det nya och fortsätter ge din syn på saker och ting. Det har betytt jättemycket för mig!
   Vi hörs min vän!
   Pia

   Gilla

 3. iamittilivet skriver:

  Snygg och intressant hemsida!
  Ta en sväng inom här då och då, vill höra lite om paddling, turer i naturen o likn!
  Lycka till!!!

  Gillad av 1 person

  • Frihet i blodet skriver:

   Vad härligt att du gillar hemsidan. Känns ju lite extra kul att andra också gillar den och inte bara jag. Typ :-).
   Ja, jag får se hur jag gör med bloggen här. Antagligen blir jag kvar på ett eller annat sätt. Det har varit fantastiskt att också få följa dig på din resa. Du är en inspiration. Verkligen!

   Kram
   Pia

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s