About

Hej och välkommen till min blogg Frihet i blodet.

Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: http://www.piagustafsson.se  . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men i skrivande stund ser det inte ut som om jag  kommer att skriva några nya blogginlägg här på Frihet i blodet. Frihet, Pia

Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig.

Jag själv påbörjade en livsförändring 2012. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen.  Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit.

I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen.

Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i  ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning.

Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan.

Du är varmt välkommen!

Namaste
Pia

 

6 kommentarer till About

 1. finalina73 skriver:

  Åh vad härlig din blogg verkar vara Pia! Massa gemensamma intressen; yoga, skrivande, behov av omväxling och stimulans, meditation, personlig utveckling, tankens kraft, etc etc 🙂 Härligt!
  Önskar dig en ljuvlig kväll,
  Kram Lina

  Gilla

 2. inka skriver:

  Hej Pia! Följt din blogg sporadiskt i cirka 3 månader. Den första och ena blogg jag följer Tack för att du sprider gott. Får jag maila dig några rader. Varma hälsningar Mu

  Gilla

  • Frihet i blodet skriver:

   Hej Inka
   Vad glad jag blev av din kommentar. Jag tror aldrig att jag kommer att vänja mig vid att människor gillar det jag skriver. Tack för att DU sprider gott med en enkel kommentar!
   Jag mailar dig under dagen så kan du höra av dig när det passar dig.
   Varma kramar
   Pia

   Gilla

 3. Ja vi verkar verkligen tänka lika. Mental coach är en utbildning som står på min att-göra lista för livet.
  Jag följer dig nu via bloglovin, följ gärna mig där också 😊
  Kram på dig!

  Gilla

  • Frihet i blodet skriver:

   Hallå där Maria 🙂
   Härligt att vägar korsas på detta vis. Jag har en att-göra-lista för de närmsta åren…men att ha en lista för livet är ingen dålig idé!! Det vill jag också ha en!!
   Självklart följer jag dig på bloglovin.
   Kram
   Pia

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s